Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ, έγινε η συγκέντρωση για την διεξαγωγή εφηβικού περιφερειακού πρωταθλήματος Κ17.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες των Ενώσεων ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ και ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, καθώς και εκπρόσωποι ενδιαφερομένων σωματείων. Επίσης η Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ με έγγραφό της, δηλώνει ότι στηρίζει την εν γένει προσπάθεια για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού.

Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτού για πρώτη φορά, εάν σ’ αυτό δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 6 σωματεία, η δε διοργάνωση ανατέθηκε για φέτος στην Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, η οποία έχει ήδη αποστείλει στις Ενώσεις την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχής.

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να απευθυνθούν στις οικείες Ενώσεις, για την παραλαβή των παραπάνω εγγράφων.

Επί πρόσθετα σας γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία λήξης συμμετοχής είναι η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, το παράβολο συμμετοχής είναι 250 ευρώ και το παράβολο εγγύησης 300 ευρώ, το οποίο θα επιστρέφεται στο σωματείο αν αυτό συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος.

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να ενημερώνονται από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ στο τηλέφωνο 26310-28884 και από την ιστοσελίδα της ‘Ενωσης www.epsaitol.gr, στην ειδική στήλη με τίτλο «περιφερειακό εφηβικό πρωτάθλημα».



ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ