Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παραιτήθηκε για τους "στημένους πίνακες"

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ υπέβαλε ο Χρήστος Σάββας. O κ. Σάββας σε ραδιοφωνική του συνέντευξή στη ΝΕΤ προχώρησε σε καταγγελίες για τον τρόπο καταρτισμού των πινάκων των διαιτητών χαρακτηρίζοντας τους «στημένους». Παράλληλα έκανε λόγο για «νταβατζήδες» που εκβιάζουν τους πρόεδρους των ενώσεων.
Η επιστολή παραίτησής του:

«Κύριε πρόεδρε
Μετά την ανακοίνωση ότι η ΚΕΔ ολοκλήρωσε τις αξιολογήσεις των διαιτητών έχω να δηλώσω τα εξής: "Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αξιολόγησης διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας -μέσα στο απίστευτο και όμως αληθινό διάστημα της μισής ώρας- ολοκληρώθηκε και η χρονική της διάρκεια αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ στην σχετική διαδικασία από καταβολής ΚΕΔ.
Με την διαδικασία-παρωδία, που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, τα δύο μέλη της ΚΕΔ (Δούρος, Μπριάκος), απόντος του τρίτου μέλους (Βασάρας) ανακοίνωσαν τους νέους πίνακες διαιτητών και παρατηρητών όπως τους είχαν παραδοθεί από τον ενορχηστρωτή της παρωδίας, τον κύριο Σαρρή, πρόεδρο της ΚΕΔ.
Επειδή οι αξίες και τα πιστεύω μου, καθώς και η πολύχρονη θητεία μου στον χώρο, δεν μου επιτρέπουν να συμβιβάζομαι με τέτοιου είδους πρωτοφανής καταστάσεις, ανακοινώνω την παραίτησή μου από την θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, μια θέση που δεν έχει απολύτως καμία αξία μετά τα όσα συνέβησαν.
Αν ο κύριος Σαρρής και η παρέα του θέλουν να φέρουν αυτό το ύφος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο εκδικούνται τις ενώσεις ή επιδιώκουν να τις προσελκύσουν, τους πληροφορώ ότι πλανώνται πλάνην οικτράν.
Τα αποτελέσματα αυτής της αήθους διαδικασίας θα τα εισπράξουν σύντομα από τις ενώσεις».

http://sportsioannina.gr