Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ο ρέκορμαν των μεταγραφών....


Στο Μεσολόγγι Σπόρ σε μια αποκλειστική συνέντευξη
μας μιλάει για την πολύχρονη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας,
ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παντελής Σακκαρέλης..
1.είσαι απο τους ποδοσφαιριστές που εχουν περάσει απο πολλές ομάδες,ποσες είναι και απο πότε ξεκινάει το τάξίδι σου στον χώρο του ποδοσφαίρου μας?
..ξεκινησα το1988 στην παιδικη ομαδα του Αρη Αιτωλικου και 2 χρονια μετα στην αντρικη,τα επομενα χρονια αγωνιστικα στο Αγγελοκαστρο 2 χρονια στο Λεσινι 2 χρονια στον Ευηνο 3 στην ΑΕΜ στη Σταμνα αρκετες φορες στο ΓΟΜ στο Μεσολογγι 2008 και στον Αστερα
2.Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα του Αστέρα;
..δεν θελω να αποκλεισω τιποτα αλλα ειναι μια ομαδα χαμηλων τονων και νομιζω μου ταιριαζει για να κλεισω την καριερα μου.
3.Πιστεύεις ότι μπορεί ο Αστέρας να κάνει το «βήμα» παραπάνω και να διεκδικήσει κάτι καλό τη φετινή περίοδο;
..αυτο που ευχομαι να διεκδικισει και φετος ο αστερας ειναι το καλο κλιμα που υπαρχει στην ομαδα η καλη οργανωση και ολη αυτη η παρεα που εχουμε φτιαξει μεταξυ μας που σε κανει να θες να πας για ποδοσφαιρο..το να ανεβεις μια κατηγορια για μενα ειναι δευτερευων σε σχεση με το να πηγαινω στο γηπεδο και να μην περναω καλα με του φιλους μου.
4.επειδή έχεις περάσει απο τις ομάδες της πόλης μας ΑΕΜ,ΓΟΜ,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008,ΑΣΤΕΡΑΣ Μ., ποια είναι η γνώμη σου για το φίλαθλο κόσμο της πόλης;
..πραγματι εχω αγωνιστει και στις 4 ομαδες τις πολης και εχω πολυ καλες αναμνησεις απο τον κοσμο και τους ευχαριστω πολυ για αυτο γιατι παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια του παικτη στο να ειναι αγαπητος στην κερκιδα
5.Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;
...το χρονο δεν πρεπει να τον γυριζουμε πισω γιατι εχουμε κανει εμεις οι ιδιοι τις επιλογες μας για το τι εχουμε κανει , δεν πρεπει να μετανοιωνουμε για τις πραξεις μαςι απλα να διορθωνουμε τα λαθη μας την επομενη μερα
6.Τι σου έχει μείνει μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο?
..καταρχην γενικα κανωντας ενα σπορ ειναι πολυ καλο απο θεμα υγειας να αθλησε, εγω προσωπικα δεν καπνισα ποτε στη ζωη μου που ο αθλητισμος ηταν ο κυριος λογος,γνωρισα πολους ανθρωπους αλλα εκανα και πολους φιλους και τελος εμαθα και να κερδιζω αλλα και να χανω που στη ζωη να ειστε σιγουροι χρειαζεται να τα ξερεις και τα δυο.
7.πες μας την καλυτερή σου στιγμή ,και την χειροτερή σου στα τόσα χρόνια που παίζεις ποδόσφαιρο?
.. καλυτερη στιγμη για μενα στα τοσα χρονια που παιζω ειναι οταν τελειωνει το παιχνιδι ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα του αγωνα ολοι μαζι να φυγουμε απο το γηπεδο αγκαλιασμενοι και χωρις να εχει χτυπησει κανενας,η χειροτερη οταν χτυπαει καποιος συναθλητης και οταν γινοντε επεισοδια
8.Είσαι από τους ποδοσφαιριστές που διακρίνονται για το πάθος τους. Είσαι έτσι και εκτός γηπέδου;
...πραγματι επειδη νομιζω οτι ειμαι ενας μετριος ποδοσφαιριστης τεχνικα το παθος ηταν αυτο που με βοηθησε να παιξω ερασιτεχνικα σε ενα καλο επιπεδο εδω στο νομο αλλα και πιο μικρος στις ομαδες νεων και παιδων της μικτης,τωρα εκτος γηπεδου το παθος βγαινει στη δουλεια και στη οικογενεια.
9.Ποιο το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο;
...αν με ρωταγες 15 χρονια πριν θα σου ελεγα παμε να φαμε τον αντιπαλο τωρα με γυναικα και 4 παιδια να γυρισω σπιτι μου γερος γιατι οι υποχρεωσεις ειναι πολλες.
10.Εκτός από το ποδόσφαιρο ποιο άλλο άθλημα παρακολουθείς και γιατί;
..μου αρεσουν τα χειμερινα σπορ,το τενις,και γενικα παρακολουθω ολα τα αθληματα με μια αδυναμια στο skydiving που ειναι και το επομενο που θελω να κανω.
11.τι συμβουλή θα έδινες στον γυιό σου και στα αλλα παιδιά που ξεκινάνε να παίζουν τώρα ποδόσφαιρο?
..σε ολα τα παιδια στις μικρες ηλικιες οπως και στα δικα μου θεωρω οτι ειναι υποχρεωση εμεις οι γονεις να τα σπρωξουμε σε καποιο αθλημα οποιο και αν ειναι αυτο γιατι να ειστε σιγουροι μονο καλο θα τους κανει,τωρα στα ιδια τα παιδια θα τα συμβουλευα να ακουνε τους προπονητες τους να δουλευουν σκληρα και να αφηνουν εξω απο το γηπεδο εγωισμους και κακες συμπεριφορες.
12.εχεις σκεφτεί πότε θα σταματήσεις,και αν σου αρεσε μετά να ασχοληθείς απο ενα άλλο πόστο να προσφέρεις,και απο ποιό??
...θελω να πιστευω οτι λιγο ακομη σε επιπεδο β κατηγοριας μπορω να παιξω αξιοπρεπως οταν σταματησω θα σκεφτω τοτε αν πρεπει και να ασχοληθω απο καποιο αλλο ποστο,παντως σιγουρα θα ειμαι στο χωρο για παντα εστω και σαν φιλαθλος.
13.με μία λέξη χαρακτηρισέ μου τους πιό κάτω??
..Διαμαντόπουλος Πέτρος...................μυαλό
..Φλώρος Κώστας............................ταλιμπάν
..Αθανασάκης Νίκος........................τρεξιμο[για όλα]
..Βάρρας Παναγιώτης......................ψηλός
...Μπούρος Δημήτρης......................πρόεδρος
..Σταθής Μάκης............................συμπαιχταράς
..Χαμοσφακίδης Διον......................φρεντοτσίνο
..Σταμάτης Νίκος...........................συμπολύτεκνος
..Βαρούχος Σπύρος.......................γείτονας
..Γαβρίνας Γιάννης........................σεβασμός
..Νάνσυ [σύζυγος]........................τα πάντα
το Μεσολόγγι Σπόρ ευχαριστεί τον βετεράνο παίκτη για την συνέντευξη που μας παρεχώρησε ,και για την μέχρι τώρα προσφορά του στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας,και να είναι υγιής και να τον βλέπουμε για αρκετό καιρό στους αγωνιστικούς χώρους..