Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πλουσιότερη… η Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν

Έντονη είναι η δραστηριότητα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιφέρειας το τελευταίο διάστημα, καθώς ήδη πέντε ομάδες ετοιμάζονται να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στα επίσημα γήπεδα του γυναικείου ποδοσφαίρου.


Η Ροδιά από το Ξυλόκαστρο προβάρει τις εμφανίσεις της, με τους παράγοντες να έχουν δεχτεί το ζεστό ενδιαφέρον πολλών κοριτσιών της περιοχής.

Η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου θα ντύσει τα κορίτσια στα μπλε (;) για την χρονιά 2012-13 καλύπτοντας προφανώς ένα μεγάλο κενό του γυναικείου ποδοσφαίρου στη μεσοδυτική Ελλάδα. Μάλιστα, πριν από περίπου πέντε μήνες, ξεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα και ήδη 15-16 κοπέλες μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη και τον τεχνικό υπευθυνο των Ακαδημιών της ΑΕΜ Γιάννη Γουλή..

Ο Παναρκαδικός θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γιατρά, και με την έδρα του να είναι στο γνωστό γήπεδο Αγγερικού Ζακύνθου.

Ο Ίκαρος Πετρωτού είναι γνωστός στα Πατρινά δρώμενα. Μάλιστα, προ ολίγων ημερών έδωσε και φιλικό αγώνα με τη γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μεσσολογγίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την νέα σεζόν, και με προπονητη τον Κον Παναγιωτόπουλο Τακη.

Η «Βασίλισσα της Θράκης» ετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες να κάνει το ντεμπούτο της στη Γ’ Εθνική. Με τις ασπρόμαυρες στολές, η θρακιώτικη ομάδα έχει ήδη συσπειρώσει υποστηρικτές στοχεύοντας ψηλά.

Παρούσες δηλώνουν και τα κορίτσια από τα Μάλια της Κρήτης, τα οποία ετοιμάζονται για να αποδείξουν ότι το νησί βγάζει ταλέντα.