Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε φιλανθρωπικό αγώνα στην Πάτρα η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ..

Δυστυχώς ένα ακόμα Πατρινόπουλο έχει την ανάγκη μας!!
Η μικρή Λουκία, είναι μόλις 16μηνών και η μοίρα της επεφύλασσε μια άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.

Το μικρό κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία» και πλέον βρίσκεται σε μετεγχειρητικό κόμμα, όμως, είναι άμεση ανάγκη να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Έτσι λοιπόν, είναι αναγκαίο να ενεργοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά μας και την ευαισθησία μας, ώστε να βοηθήσουμε με το περίσσευμα μας, οικονομικά την προσπάθεια των γονέων και των ιατρών.

Έτσι λοιπόν, η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού θέλοντας να αποτελέσει αρωγό της προσπάθειας αυτής, την ερχόμενη Κυριακή στις 10 Ιουνίου, στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» και ώρα 5μ.μ. θα δώσει έναν φιλαθρωπικό αγώνα με την ΑΕΜ Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των κοριστιών και σε αυτό το ματς θα υπάρχουν εισιτήρια (κοστίζουν 3 ευρώ) με σκοπό να μαζευτούν έσοδα.

Μάλιστα, αρκετοί χορηγοί έχουν βοηθήσει οικονομικά τόσο για την βραδυά όσο και για την ενίσχυση της οικογένειας.

Βεβαίως, έσοδα θα περιέλθουν και από τα φαγώσιμα που θα διατίθενται (σουβλάκια, αναψυκτικά κ.α.) με στόχο να δοθούν όλα στην οικογένεια.

Κάτι ανάλογο πριν λίγες ημέρες έγινε και στην Ρόδο και στέφτηκε με επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Ίκαρος Πετρωτού όσο και η Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος θα απονέμουν πλακέτες στις αντίπαλες παίκτριες.

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι γυναίκες και μάλιστα από τον Σύνδεσμο Αχαιας: Γεωργία η Ντάβλα, βοηθοί Τζόλα και Chochishvili.