Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έγινε η ΓΣ της ΑΕ Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε χτες στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην νομαρχίας, η γενική συνέλευση της διοίκησης της ΑΕ Μεσολογγίου, με την παρουσία αρκετών φιλάθλων, παραγόντων και εκπροσώπων του τοπικού Τύπου.
Ο πρόεδρος Διονύσιος Βισβίκης, έκανε τον απολογισμό της ποδοσφαιρικής χρονιάς και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με το κλίμα που επικρατεί στο ΔΣ, αλλά και γενικότερα στην ομάδα, τονίζοντας ότι η νέα χρονιά θα του βρεις πιο διαβασμένους.
Τόνισε ιδιαίτερα την συνέπεια του ΔΣ στην εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας σε παίχτες και προπονητή και δήλωσε την συγκρατημένη αισιοδοξία για την νέα χρονιά. Επίσης ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Χρήστου Βασιλείου, ενώ πληροφόρησε τους παρευρισκομένους για την προώθηση από το ΓΟΜ των νεαρών Σωτηρίου, Πασπαλιάρη και Μακρή.
Παρέστησαν ο δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου Π. Κατσούλης (ο οποίος απήυθυνε και χαιρετισμό, δηλώνοντας την συμπαράστασή του στην ομάδα), ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Π. Παπαχρήστος, εκπρόσωποι του Δ. Σ. των παλαιμάχων της ΑΕΜ και αρκετοί φίλαθλοι. Στο τέλος της Συνεδρίασης έγινε δημιουργικός διάλογος με ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, δεν υπήρχαν πολλά να ανακοινωθούν, αφού ουσιαστικά οι αποφάσεις της ΕΠΟ σχετικά με τους ομίλους και την ημερομηνία έναρξης της νέας περιόδου θ' ανακοινωθούν μετά το τέλος του EURO 2012. Επομένως, η ομάδα θα συντονίσει τον προγραμματισμό της με τις αποφάσεις που θα παρθούν από την ΕΠΟ.