Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ...

Η πρεμίερα παντα κρύβει δυσκολίες ετσι και ο ΑΡΗΣ Αιτωλικου δεν κατάφερε να ξεκινησει νικηφορα την διαδικασία των αγωνων μπαραζ παρότι δικαι-
ουτανε να παρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.Κυριαρχησε στο γήπεδο προηγήθηκε 2-0,ισοφαρίστηκε 2-2 ,μπήκε πάλι μπροστά στον σκόρ αλλα στις καθυστερήσεις δεχτηκε την ισοφάριση.Παντως και καποια σφυρίγματα του
διαιτητή ηταν σε βαρος του ΑΡΗ..
Το φίλμ του αγώνα..
9’ επικίνδυνο σουτ από τη γωνία της περιοχής του Τσιγαρίδα Κ.Δ. λίγο άουτ.
13’ δυνατό σουτ του Τσιφλίδη έξω απο τη περιοχή απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Σπυρόπουλος.
16’ από λάθος της άμυνας του Αετού ο Ευθυμίου κλέβει τη μπάλα και πριν σκοράρει πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει ο Βαρέλης.
17’ έξοχη πάσα του Ευθυμίου στον Λαγό, που βγαίνει τετ-α-τετ και πλασάρει όμως ο βαρέλης αποκρούει.
18’ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Λαγός μπήκε από αριστερά στην περιοχή σούταρε, απέκρουσε ο βαρέλης, η μπάλα πήγε πλάγια στον Ζέρβα που έκανε τη σέντρα και ο Λαγός απόκοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.
42’ ωραία μπαλιά του Ζηνεμπή στον Λαγό που απέναντι από τον Βαρέλη πλασάρει για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Αετού.
48’ σέντρα του Ζέρβα από δεξιά, κεφαλιά του προωθημένου Γιάκου από τρία μέτρα, ελάχιστα άουτ.
52’ ΓΚΟΛ 2-0. Από βαθιά μπαλιά του Σπυρόπουλου ο Ζέρβας έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και με έξοχη λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
56’ καλό σουτ του λαγού λίγο άουτ.
61’ ατομική προσπάθεια του Μποτσιβάλη που βγαίνει τε-α-τετ, όμως πλασάρει άτσαλα.
65’ δυνατό γυριστό σουτ του Μάλλιου λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
75’ από πάσα του Καρέτσου, ο Καλοκαίρης μπαίνει στη περιοχή και πλασάρει, η μπάλα βρίσκει το αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
79’ πάσα του Ζέρβα στον Ευθυμίου που κάνει το μονοκόμματο αριστερό σουτ και η μπάλα βρίσκει στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού.
82’ ΓΚΟΛ 2-1. Κόρνερ του Μπαλάφα Ε., ο Βερλέκης με κοντινό πλασέ μειώνει το σκορ.
83’ ΓΚΟΛ 2-2. Ο Μάλλιος μπήκε από τα αριστερά και με ωραίο δυνατό διαγώνιο σουτ ισοφαρίζει το σκορ.
85’ ΓΚΟΛ 3-2. Μακρινό φάουλ του Ευθυμίου από 35 μ. καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του βαρέλη.
9­­5’ ΓΚΟΛ 3-3. Μπαλιά γέμισμα του Μπαλάφα Ε., ο Γκανιάτσας χάνει την πρώτη επαφή, ο Γιάκος αδυνατεί να διώξει και ο Μάλλιος με δυνατό συρτό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Σπυρόπουλος, Καλοκαίρης, Πατσέας, Γιάκος, Καπελάρης, Ζηνεμπής, Λαγός, Ευθυμίου (87’ Αρέτας), Γρηγοριάδης (43’ Μποτσιβάλης), Ζέρβας, Καβαλλιέρης (71’ Καρέτσος Ν.).
ΑΕΤΟΣ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ: Βαρέλης, Λύτος (55’ Τσιγαρίδας Κ.Ε.), Αντωνίου (43’ Τσιγαρίδας Δ.), Μπαλάφας Ε., Μπαλάφας Δ., Κατσαρός Θ., Τσιγαρίδας Κ.Δ., Βερλέκης, Μάλλιος, Γούλας (63’ Γκανιάτσας), Τσιφλίδης.


Από τον Αρη Αιτωλικού διακρίθηκαν οι Καλοκαίρης, Ζηνεμπής, Ευθυμίου και Ζέρβας, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μπαλάφας Ε., Μπαλάφας Δ., Τσιγαρίδας Κ.Δ. και Μάλλιος.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Μπορτζάρη, πολύ καλοί οι βοηθοί Ρηγόπουλοςκαι Σπανός από την Αχαΐα.