Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 πενθεί το χαμό του Γρηγόρη Αναστόπουλου...

.
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Μεσολόγγι  2008 . Ο αντιπρόεδρος της ομάδας , Γρηγόρης Αναστόπουλος έφυγε από την ζωή. 
Πιο φτωχό είναι από σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο πενθεί την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Απόλλων Αθ.,Αιγάλεω, Γρηγόρη  Αναστόπουλου οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

,
Η διοίκηση του Μεσολόγγι  2008 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του  Γρηγόρη Αναστόπουλου..
Αναλυτικά:
«Η οικογένεια του Μεσολόγγι  2008 εκφράζει το βαθύτατο πένθος της για την απώλεια του Γρηγόρη Αναστόπουλου, σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών, ήταν αντιπρόεδρος της ομάδας. Άνθρωπος με σπάνιο ήθος, βαθιά φίλαθλα αισθήματα και απεριόριστη αγάπη για το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε με ζήλο και ανιδιοτέλεια δεκαετίες ολόκληρες, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες, τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες στιγμές. Και πλέον, θα παρακολουθεί απ’ τον Παράδεισο… Η απώλειά του, συνιστά τεράστια απώλεια για την οικογένεια του Μεσολόγγι  2008 , αλλά κι εν γένει για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο γίνεται, πλέον, πιο φτωχό.
Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος και καλή δύναμη στους οικείους του.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι  η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 28/9/18 και ώρα 16:00 στο στον Ιερο Ναο Αναληψης Κορωπιου 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Καλό ταξίδι κύρ Γρηγόρη…