Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οι επόπτες έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Αλκαζάρ ...απο τις παίκτριες των δύο ομάδων που πρέπει να είναι οι πρωταγωνίστριες σε έναν αγώνα..

 Με μεγάλη  πρωταγωνίστρια την Χριστοφορίδη  και αρνητικούς τούς βοηθούς Αναστασίου και Σακκά  , η ΑΕΛ πήρε την νίκη [2-0]  κόντρα στη νεανική ομάδα του Μεσολόγγι 2008 στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Το Μεσολόγγι 2008 εχει πολλά παράπονα απο τους δύο βοηθούς που με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού,  κατάφεραν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, με τις υποδείξεις τους , αφού ακύρωσαν τρία γκόλ !!!!!
Οι κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οφείλουν να πάρουν τα μέτρα διότι φέτος πολλές διαιτητικές αποφάσεις στην Α΄Εθνική Κατηγορία ρύθμισαν τόσο τις πρώτες θέσεις όσο και άλλες θέσεις. Η νεοφώτιστη ομάδα του Μεσολόγγι 2008 ήταν απο τις ομάδες που διαιτητικά λάθη της στέρησαν κάποιους βαθμούς, ενώ όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Αλκαζάρ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, έγιναν θεατές ενός χειρουργείου  χωρίς αναισθητικό.
Οι δύο ομάδες που μπήκαν αγκαλιασμένες και έφυγαν αγκαλιασμένες πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα, με πολλές φάσεις και ικανοποίησαν τους φιλάθλους.Η γηπεδούχος ομάδα με έμπειρες παίκτριες προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, αλλα η μαχητική ομάδα του Μεσολογγίου απέδειξε με την απόδοση της πόσο πλασματική είναι η βαθμολογική της θέση..

Στο 14΄ατομική ενέργεια της Γιαννακά βρέθηκε απέναντι απο την Βλασιάδου αλλά ολιγώρησε και η Mixalopoulos την πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ..
Στο 25 μακρινό σούτ της Sretenovic φεύγει άουτ.
Στο 31΄σε σέντρα της Αυγέρη και πλασέ της Βάτσικα φεύγει άουτ.
Στο 39΄η Μαρκουτσά Δ. προσπάθησε να αιφνιδιάσει την εκτός θέσης Βλασιάδου αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.
Στο 42΄ σε σέντρα της Αυγέρη λάθος κοντρόλ της Σωτηριάδη και η επερχόμενη Βάτσικα ΄΄κλέβει ΄΄ την μπάλα και με σούτ πετυχαίνει γκόλ που ακυρώθηκε σαν οφσαίντ της σκόρερ απο τον βοηθό
Στο 46΄η δραστήρια Καπνίση Μ. απο ευνοική θέση σουτάρει άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 0-1.
Στο 52΄ στην πρώτη ουσιαστική φάση της ΑΕΛ η Χριστοφορίδη με διαγώνιο σούτ απο πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στο απέναντι δοκάρι και γκόλ 1-0..
Στο 59΄σε φάουλ της Λόγκου η Χριστοφορίδη με κεφαλιά διπλασιάζει τα δικά της γκόλ και της ομάδας της κάνοντας το 2-0.
Στο 62΄ σε καλοκτυπημένο κόρνερ της Μαρκουτσά η Βλασιάδου χάνει την μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια ,αποκρούει αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή χωρίς ο βοηθός  να καταλογίσει το γκόλ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παίκτριων του Μεσολόγγι 2008.
Στο 69΄ολοκληρώθηκε η αδικία για το Μεσολόγγι 2008 όταν σε  μακρινό φάουλ της Μόκκα η Αναγνωστοπούλου παίρνει την πρώτη κεφαλιά και η επερχόμενη Βάτσικα με νέα καταπληκτική κεφαλιά πετυχαίνει γκόλ που κακώς δεν μέτρησε, αφού ο βοηθός υπέδειξε την σκόρερ οφσαίντ.
Στο 83΄εντυπωσιακό μπάσιμο και γύρισμα της Καπνίση ασθενή απόκρουση της Βλασιάδου αλλά η Παπαδημητρίου Φ. ολιγώρησε και δεν σκόραρε.
Καλη η διαιτησία του Καλαντζή Στ., αλλα οι βοηθοί του Αναστασίου Α.,  Σακκάς Π. αλλοίωσαν το αποτέλεσμα [ΕΠΣ Θεσσαλίας]
Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ : Βλασιάδου, Ζαχείλα, Σακελλάρη, Μixalopoulos, Σωτηριάδη, Αρκουλή, Λόγου, Sretenovic, Leme, Ακριβούλη, Χριστοφορίδη

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 : Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Γιαννακά , Μόκκα , Γεωργαρά, Τζουμερκιώτη [80΄ Παπαδημητρίου Φ.],Βάτσικα [ 85΄Παπαδημητρίου Κ.], Καπνίση Μ., Αυγέρη Κ.[ 58΄Αναγνωστοπούλου ],Μαρκουτσά Δ., Γατσουλιά [72΄Βρανά- Τριανταφύλλου]








   Η Jovana Sretenovic [ΑΕΛ] και η Μαρία Γρομητσάρη απο τις καλύτερες του γήπεδου, αλλα οι δύο βοηθοί Αναστασίου-Σακκάς ηταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης..




    Το ζεύγος Παπαδημητρίου , Γιώργος και Κλεοπάτρα πάντα κοντά στο Μεσολόγγι 2008...










 Η Ελληνοκαναδέζα Mixalopoulos προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ προ της 13χρονης Γιαννακά που με ωραία ατομική ενέργεια έφθασε προ της Βλασιάδου..