Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στην Εθνική Κορασίδων τρείς του Μεσολόγγι 2008...

                             Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου και Δήμητρα Μαρκουτσά

                                                           Νεκταρία Ευθυμίου [8]
Τρείς παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Μεσολόγγι 2008 ,κλήθηκαν  απο τον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα , προκειμένου να μετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας  Κορασίδων που θα διεξαχθούν στο Βόλο απο τις 25 έως  27/5/2018.
Πρόκειται για την τερματοφύλακα Άννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου  την μεσοεπιθετικό Δήμητρα Μαρκουτσά και την μεσοαμυντικό Νεκταρία Ευθυμίου.
Αναμφισβήτητα, πρόκειται ένα σπουδαίο κατόρθωμα τόσο για τις ίδιες, για την ομάδα τους , αλλά καί για ολόκληρο τον Νομό  που βλέπει νέα ατομα να διακρίνονται στον αθλητισμό.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου”Μεσολόγγι 2008″ που συγχαίρει τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες  της ομάδας για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα  Κορασίδων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μόνο υπερηφάνεια!!!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας μας για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα κορασίδων.
Νεκταρία, Δήμητρα και Αννα -Μαρία μας δίνετε δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε το έργο μας… Όλη η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008  είναι μαζί σας!

Όλες οι αθλήτριες στην ομάδα μας  ξέρουν ότι τα πάντα στην εξέλιξή τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, υπομονής, επιμονής, σεβασμού, πειθαρχίας  και ήθους”.