Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παρά τις απουσίες, στοχεύει τη νίκη το Μεσολόγγι 2008...

 Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Μεσολόγγι 2008  για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών  στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ την Κυριακή.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για μία ακόμα αγωνιστική για την ομάδα του Μεσολογγίου καθώς στο απουσιολόγιο των τελευταίων αγωνιστικών προστέθηκε το όνομα της φορμαρισμένης μεσοεπιθετικού  Μαρίας Καπνίση που τραυματίστηκε στον αγώνα στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ.
 Φτάνοντας σιγά-σιγά στο φινάλε του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πρίν το τέλος το Μεσολόγγι 2008  θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει , ώστε να προλάβει το τραίνο της παραμονής.
Επιτακτική ανάγκη η νίκη απέναντι στον Ατρόμητο και μετά θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Γλυφάδα-ΟΦΗ ,με την Αθηναική ομάδα να παραμένει στην κατηγορία και με τον βαθμό της ισοπαλίας.Σαφώς δύσκολο το έργο για την ομάδα του Μεσολογγίου που αδικείται απο την βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.

Ο διαιτητής Κουφογιάννης Δημήτρης [φωτογραφία] από την Φωκίδα θα διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα του Μεσολόγγι 2008 με τον Ατρόμητο Αθηνών με βοηθούς τους Χλεμπογιάννη Χαράλαμπο και Τσιπούρα Νικογιάννης [ΕΠΣ Φωκίδας].Παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Πάνου [ΕΠΣ Αιτ/νίας].