Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιόρτασε τα 10 χρόνια ιστορίας του το Μεσολόγγι 2008...

 Έγινε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ξενοδοχείου THEOXENIA, η Ετήσια Χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας  «Μεσολόγγι 2008».
Η φετινή εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στα 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, σε συνδυασμό με την παρουσία της Γυναικείας ομάδας στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής, είχε ξεχωριστή λαμπρότητα. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους  σημαντικές προσωπικότητες από κάθε χώρο του Αθλητισμού. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές της απονομής τιμητικών πλακετών σε ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν σε κάθε τομέα του Αθλητισμού.
Βραβεύτηκαν:
1. Ο π. Πρόεδρος της ΑΕΜ Διονύσης Βισβίκης(από τον νυν Πρόεδρο της ΑΕΜ κ. Μιχάλη Μπιλάλη)

2. Η αθλητική νοσηλεύτρια Δήμητρα Ιωάννου(από τον Αντιδήμαρχο κ. Καραπαπά)

3.Ο π. Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αναγνωστόπουλος(από τον βετεράνο σεντερ φορ του Απόλλων Αθηνών κ. Γρηγόρη Αναστόπουλο)

4. Ο αθλητής ΑΜΕΑ σκοποβολής Παυλάκος Πέτρος [απο τον πρόεδρο του Π.Κ. Δήμου Μεσολογγίου κ.Δ. Μπουσμπουρέλη]

5.Ο βετεράνος τερματοφύλακας της ΑΕΜ και του Παναιτωλικού και προπονητής σήμερα τερματοφυλάκων σε ΑΕΜ και Μεσολόγγι 2008 Γιώργος Χρήστου(από τον βετεράνο τερματοφύλακα του Ιωνικού Νικαίας κ.Γ. Πούλιο)

6.Ο μεγαλύτερος σε ηλικία ενεργός ποδοσφαιριστής-σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 55 ετών-της περιοχής μας Χρήστος Ασημάκης(από τον τ. Διευθυντή Σωματικής Αγωγής Αιτ/νίας και παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ  και νυν πρόεδρο των βετεράνων της ΑΕΜ  κ. Δημήτρη Μαντζουράτο)

7.Ο ακούραστος Πρόεδρος και δημιουργός με προσωπική εργασία του ιδιόκτητου γηπέδου της Αναγέννησης Ρίγανης  Μιχάλης Χαραλάμπους(από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Αθ.  Λαβράνο)

8.Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Φωστήρα και του Απόλλωνα Αθηνών και σήμερα προπονητής Ακαδημιών στην Ιταλία Βασίλη Βλασόπουλο(από το Πρόεδρο του Αλικυρναϊκού κ. Γιάννη Τσαλαφούτα)

9.Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μίροσλαβ Πέκεζ, που αγωνίζεται ακόμα και έχει αγωνιστεί σε ΑΕΜ, Ναυπακτιακό Αστέρα , Μεσολόγγι 2008 και άλλες  ομάδες της περιοχής μας(από τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Καρβέλη)

10.Ο Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ «Χαρ. Τρικούπης Ι. Π. Μεσολογγίου» -που είναι πρωτοπόρος στη Β’ Εθνική και πάει φουλ για την Α1- Κώστας  Σταυρόπουλος(από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Πέτρο Διαμαντόπουλο)

11.Ο χειρούργος ορθοπεδικός, ειδικευμένος σε αθλητικές κακώσεις Γιάννης Τσώλος, που συνεργάστηκε με πολλές μεγάλες ομάδες(Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, κ.ά.) κι έχει βοηθήσει πολλές φορές τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008(από τον βετεράνο δημοσιογράφο και φωτορεπόρτερ κ. Κώστα Πάσχο).Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του γιατρού στην Αθήνα το αναμνηστικό παρέλαβε η γραμματέας του κ. Α. Παφύλα.

12.Τέλος, ο Αντώνης Σ. Πριόνας, Προπονητής των Εθνικών Ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων Ελλάδος(από τις Διεθνείς παίχτριες του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Καπνίση, Ρούλα Πούλιου ενώ η τρίτη διεθνής Νεκταρία Ευθυμίου απουσίαζε αφού ηταν στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων στο τουρνουά στο Αγρίνιο.

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με την ζωντανή ορχήστρα και εξαιρετικό φαγητό, ενώ το κρασί έρεε άφθονο.
Το «Μεσολόγγι 2008» έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλης της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, καθώς και την αγάπη των γονιών των κοριτσιών της ομάδας, που χωρίς να φείδονται εξόδων, χρόνου και κόπων, φέρνουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας. Το Μεσολόγγι 2008 περιλαμβάνει αθλήτριες εκτός του Μεσολογγίου και από το Νεοχώρι,Καινούργιο,Παραβόλα,Πηγάδια Ξηρ.,Οχθια, Φυτείες,Λυσιμαχία,Καμαρούλα ,Αιτωλικό, Αγρίνιο και  τις Παπαδάτες..

Η ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008:

«Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά ολους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν στην επιτυχία του χορού,τους συλλόγους,τους χορηγούς,τους φιλάθλους και όλη την τοπική κοινωνία που έδωσε δυναμικό παρόν και μας έδωσε μεγάλη  δύναμη για την συνέχεια!Επίσης ευχαριστούμε :Τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και έδωσαν με τις ευγενικές προσφορές τους ένα επιπλέον κίνητρο στους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν σε αυτήν.Tον Δημήτρη Καρακώστα για την έξτρα εμφάνιση του στην χοροεσπερίδα μας.  Την διεύθυνση και το προσωπικό του Hotel THEOXENIA για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση. Τον Μιχάλη Κιτσινέλη για την παρουσίαση της εκδήλωσης..
Καλή Σαρακοστή σε ολους»!
 Την εκδήλωση παρουσίασε ο  φίλος της ομάδας κ.Μιχ. Κιτσινέλης
 Ο πρόεδρος του Μεσολόγγι 2008  κ. Καρακώστας Ευάγ. ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον πρωταθλητή ΑΜΕΑ σκοποβολής κ. Π. Παυλάκο ο Δ. Μπουσμπουρέλης...

 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στην γραμματέα του ορθοπεδικού κ. Ι. Τσώλου κ.Παφύλα ο αθλητικός φωτορεπόρτερ κ. Κ. Πάσχος..
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον πρόεδρο της Αναγέννησης Ρίγανης κ. Μ. Χαραλάμπους ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νίας κ. Λαβράνος Αθ.
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στην νοσηλεύτρια της ΕΠΣΑ κ. Δημ. Ιωάννου ο αντιδήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Καραπαπάς Γ.
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον βετεράνο τερματοφύλακα Γ. Χρήστου ο παλιός τερματοφύλακας του Ιωνικού Νικαίας κ. Γ. Πούλιος..
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή κ. Miroslav Pekez ο Αντιδήμαρχος Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Καρβέλης Σ.
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον βετεράνο τερματοφύλακα του Απόλλωνα Α. κ. Βλασσόπουλου Β. ο πρόεδρος του Αλικυρναικού Αγίου Θωμά κ. Τσαλαφούτας Ι.



Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή Χρ. Ασημάκη ο πρόεδρος των βετεράνων της ΑΕΜ κ. Μαντζουράτος Δ.

 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον γιατρό κ. Ι. Αναγνωστόπουλο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Απόλλων Αθ. κ.Αναστόπουλος Γρ.
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον αθλητή του μπάσκετ Κ. Σταυρόπουλο , ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Πέτρος Διαμαντόπουλος
 Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον πρώην πρόεδρο της ΑΕΜ κ Διον. Βισβίκη ο νύν πρόεδρος της ΑΕΜ κ. Μιχ. Μπιλάλης..
 Την τιμητική πλακέτα απένειμαν στον Ομοσπονδιακό προπονητή Κορασίδων και Νεανίδων κ. Αντώνη Πριόνα οι δύο διεθνείς του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Καπνίση και Ρούλα Πούλιου...































































































 Φωτορεπορτάζ: Μιχάλης Κιτσινέλης -Γιώργος Πούλιος-Μαρία Γουλή