Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ατρόμητος – Φλόγα

 Ισόπαλοι με σκορ 0 - 0 αναδείχτηκαν Ατρόμητος Αντιρρίου και Φλόγα Παλαιομάνινας στο παιχνίδι που έγινε στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή και τη Φλόγα να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές με τη Φλόγα όμως να φτάνει κοντά στο γκολ με ευκαιρίες των Φραγκούλη και Βασιλόγιαννη. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει καθώς δεν έβγαλε ευκαιρίες στα πολλά κόρνερ που κέρδισε, ενώ η Φλόγα ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις χάνοντας ευκαιρίες με τους Φραγκούλη και Κοτρότσο.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Φάουλ του Μυτιλήνη η μπάλα πέρασε άουτ.
12΄ Σουτ του Φραγκούλη η μπάλα πέρασε άουτ.
19΄ Ο Σπυριλιώτης σκοράρει, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
31΄ Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Φλόγας τελικός αποδέκτης ο Βασιλόγιαννης που σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει στον Πέκεζ και να αποκρούει ο Φλωρόπουλος.
35΄ Η Φλόγα διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλόγιαννη.
38΄ Κάθετη πάσα του Σπύρου Νούλα στο Φραγκούλη που πλασάρει πιεζόμενος από το Νίκο Βλάχο με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
51΄ Σέντρα του Κάκκου κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη η μπάλα έφυγε άουτ.
57΄ Σουτ του Καλαβριζιώτη η μπάλα κόντραρε στο Σαλμά και κατέληξε κόρνερ.
65΄ Ο Μπρέσιακας κάνει παράλληλη σέντρα από αριστερά με το Φραγκούλη να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας και να την στείλει προς την εστία.
68΄ Ατομική ενέργεια του Κοτρότσου που σουτάρει άουτ.
77΄ Σέντρα του Νταλαπέρα κεφαλιά του Φραγκούλη η μπάλα πέρασε άουτ.
89΄ Σέντρα του Βλάχου κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Φλωρόπουλος, Βλάχος Ν., Κάκκος, Πέκεζ, Σπανογιάννης, Θανασιός, Ταμπάκης (54΄ Ευθυμιόπουλος), Καλαβριζιώτης, Καλαβρουζιώτης (63΄ Αλεξόπουλος), Κουραχάνης, Μυτιλήνης (82΄ Βλάχος Χ.).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β. (89΄ Τσοπανάς), Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Ψηφής, Μπρέσιακας (82΄ Βρέττας), Σπυριλιώτης (63΄ Κοτρότσος), Φραγκούλης, Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης (54΄ Νταλαπέρας).





nafpaktianews.gr