Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η …τερματοφύλακας του Μεσολόγγι 2008.." ήταν αληθινός Κέρβερος".

.
Η μεγάλη ομάδα ξεκινά από τον τερματοφύλακα. Ο μόνος παίκτης που δεν του συγχωρείται λάθος. Μία θέση μοναχική που τείνει να είναι και η πιο σημαντική.

Η θέση είναι εξαιρετικά απαιτητική και για να μπορέσει κάποιος να ανταπεξέλθει είναι σημαντικό να διαθέτει μία σειρά από προσόντα και δεξιότητες, ώστε να αποκτήσει το προσωπικό αγωνιστικό του στυλ.Φανταστείτε πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα όταν αναφερόμαστε σε γυναίκα τερματοφύλακα και συγκεκριμένα  στην φύλακα -άγγελο της εστίας της γυναικείας ομάδας του Μεσολόγγι 2008 Νατάσα Νταβαντζή που φέτος πραγματοποιεί μια καταπληκτική αγωνιστική σαιζόν.
Η 20χρονη ταλαντούχα τερματοφύλακας που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και μαζί με την επίσης μεγάλο ταλέντο την 14χρονη Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου συνθέτουν  ενα πολύ καλό δίδυμο  για την υπεράσπιση της εστίας του Μεσολόγγι 2008.
Στον τελευταίο  νικηφόρο αγώνα της ομάδας επι του Φείδωνα Αργους η Νατάσα Νταβαντζή διακρίθηκε για την σταθερότητα της σε όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.Σε μια απο αυτές απέτρεψε στην Λουκα να σκοράρει στο 20΄  και να κάνει το 0-2 όταν η  επιθετικός  της Αργείτικης ομάδας μετά απο ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι της  και το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε η ΄΄πορτιέρο ΄΄ του Μεσολόγγι 2008..[video]
Οι δυο τερματοφύλακες του Μεσολόγγι 2008 ..Νταβαντζή Νατάσα και Αννα -Μαρία Παναγιωτοπούλου με τον βετεράνο τερματοφύλακα του Απόλλων Αθ. και του Φωστήρα Βλασόπουλο Βασίλη στην 1η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας .....