Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο 0 - 0 έμειναν Απόλλων Δοκιμίου-Α.Ε.Μεσολογγίου

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας που έγινε στο Δοκίμι ο τοπικός Απόλλωνας και η Α.Ε. Μεσολογγίου έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου έφτασε τους 14 βαθμούς και η Α.Ε.Μ. τους 24.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες ζήτησαν μέχρι το τέλος το γκολ που θα έφερνε το "τρίποντο", όμως αλληλοεξουδετερώθηκαν και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες με σημαντικότερη την κεφαλιά του Μιχαλόπουλου στο 27΄ που απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα δε νικήθηκε, ενώ οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέρμα με το Γαρούφη στο 42΄, αλλά νωρίτερα είχε υποδειχθεί επιθετικό φάουλ του Δαλαγιώργου πάνω στο Δημήτρη Ζέρβα.
Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Ζέρβας με σημαντικές επεμβάσεις κράτησαν το μηδέν. Στο 55΄ το γκολ του Πασπαλιάρη ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια παρά τις ευκαιρίες δεν ήρθε το γκολ που έψαχναν και οι δύο ομάδες.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι με δύσκολες διαιτητικά φάσεις ο Δημήτρης Γκιάφης ήταν αρκετά καλός όπως και οι βοηθοί του Κουτρομάνος και Βαλλιάνος.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Ο Βασιλάρης κάνει κούρσα από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και κάνει το γύρισμα, όμως ο Γαβρίνας δε βρίσκει καλά τη μπάλα και η Α.Ε.Μ. δεν απειλεί.
17΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζαρκάδα ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει στη δεξιά του γωνία.
20΄ Μακρινό συρτό σουτ του Ζαρκάδα η μπάλα φεύγει άουτ.
27΄ Σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά ο Μιχαλόπουλος από καλή θέση πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Θεοδωρακόπουλου.
34΄ Σέντρα του Τραγουλιά από δεξιά ο Καρτσακλής διώχνει με κεφαλιά και η μπάλα φτάνει στο Βασιλάρη που κάνει φαλτσαριστό σουτ που φεύγει άουτ.
37΄ Σέντρα του Τραγουλιά από δεξιά ο Βασιλάρης δε βρίσκει τη μπάλα από κοντά και τελικά κάνει επιθετικό φάουλ στο Θεοδωρακόπουλο.
40΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έξω από την περιοχή και αριστερά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
42΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Δημήτρης Ζέρβας διώχνει πριν το Δαλαγιώργο και ο Γκιάφης υποδεικνύει επιθετικό φάουλ πριν η μπάλα φτάσει στο Γαρούφη που την στέλνει στα δίχτυα.
50΄ Σουτ του Ζαρκάδα από πλάγια δεξιά ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει σε κόρνερ.
55΄ Σουτ του Βασίλη Ζαχαράκη από το ύψος της περιοχής ο Θεοδωρακόπουλος έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Πασπαλιάρη που την έστειλε στα δίχτυα, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
69΄ Ο Χρήστος Κορομηλάς κλέβει τη μπάλα από το Δενδρινό και κάνει το σουτ με το Δημήτρη Ζέρβα να αποκρούει.
71΄ Δυνατό σουτ του Βασιλάρη κόντραρε λίγο πριν το τέρμα στα πόδια του Πασπαλιάρη.
74΄ Πάσα του Δαλαγιώργου στον Αρκουμάνη που με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα άουτ.
79΄ Μακρινό σουτ του Βρέττα απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.
82΄ Σέντρα του Μανουσάκη από δεξιά ο Δάρλας γίνεται κάτοχος της μπάλας, προσποιείται και σουτάρει με το Δημήτρη Ζέρβα να διώχνει.
83΄ Πάσα του Κοτρότσου στον Αρκουμάνη που από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή σουτάρει άουτ.
93΄ Μακρινό σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα η μπάλα έφυγε άουτ.
94΄ Σέντρα του Βρέττα από αριστερά ο Ζαρκάδας πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Γαρούφης κάνει την προβολή στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Χονδρογιάννης, Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Χ. (73΄ Δάρλας), Καρτσακλής Α., Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (59΄ Αρκουμάνης), Κοτρότσος, Ζαχαράκης (81΄ Μανουσάκης).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος (88΄ Μπαρμπαρούσης), Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης Γ.(76΄ Ζέρβας Ν.), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας (63΄ Βρέττας), Ζαρκάδας, Βασιλάρης.
olatagoal.gr