Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Προσθήκη μέλλοντος για το Μεσολόγγι 2008 με την Βάσια Γιαννακά...

Την έμπρακτη επιθυμία του να επενδύσει στο μέλλον αποδεικνύει το Μεσολόγγι 2008  που στελεχώνει το ρόστερ του με ταλέντο, νιάτα και διάθεση για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με διάρκεια στο χρόνο.

Σε μιά  ακόμα προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε το Μεσολόγγι 2008 που ενέταξε στην δύναμη του και επίσημα την 12χρονη Βάσια Γιαννακά πού θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες απο 1-1-2017.Το ότι το Μεσολόγγι 2008  στηρίζεται σε νεαρές παίκτριες είναι γνωστό. Την φετινή σεζόν πολλές ήταν αυτές που ξεχώρισαν και δύο απο αυτές αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα[Ρούλα Πούλιου ,Μαρία Καπνίση].
Η Βάσια Γιαννακά τα τελευταία χρόνια μέχρι τώρα έκανε προπονήσεις παράλληλα με το Μεσολόγγι 2008 και στην Ακαδημία Καναρίνια του βετεράνου ποδοσφαιριστή Διονύση και του γιού του Ανδρέα Τσάμη στο Αγρίνιο, διακρίνεται για την ταχύτητα της και την καλή της τεχνική κατάρτιση και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Μεσολογγίου παρά το νεαρό της ηλικίας της..

Η Ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008 για την επίσημη ένταξη στην ομάδα της Γιαννακά :
<<Το Μεσολόγγι 2008 στα πλαίσια κινήσεων για την μελλοντική εξέλιξη του Συλλόγου, ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της Βάσιας Γιαννακά. Καλωσορίζουμε την Βάσια στην οικογένεια της ομάδας μας  και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς της στόχους με υγεία και τύχη..>>