Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απόδραση με διπλό από το Μεσολόγγι για την Ακαδημία Ναυπάκτου...

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά - Ακαδημία Ναυπάκτου 1-2


Σπουδαίο ματς έγινε το απόγευμα της Κυριακής υπό το φως των προβολέων. Και οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο ποδόσφαιρο με της Ναυπάκτου να είναι πιο πιεστικοί στα πρώτα 10 λεπτά όπου και προηγήθηκαν με τον Λαουρδέκη.

Ο Άγιος Θωμάς μετά το πρώτο 20λεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι και με τον Ρισβά Ν. που μπήκε αλλαγή, Κώστα Βασιλείου και Κουλογιάννη που πίεζαν την ισοφάριση κάνοντας κάποιες καλές  ευκαιρίες.

Το β’ ημίχρονο ξεκινάει πάλι με την ομάδα του Αγίου Θωμά να πιέζει και η πίεσή του θα φέρει αποτέλεσμα όταν ο Κουλογιάννης θα εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας και με εύστοχο πλασέ θα κάνει το 1-1.

Το ματς ροντέο στην συνέχεια και με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη, η κάθε μία για δικούς της λόγους, αλλά στο τέλος η ομάδα της Ναυπάκτου  πανηγύρισε την νίκη  στο 84΄ με τον Κατσίκα μετά από γύρισμα στην περιοχή του Ρισβά να κάνει το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 74΄μετα από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χατζηανδρέου.

Το φιλμ του αγώνα:

1’ φάουλ του Πελέκη κεφαλιά του Βάζου λίγο άουτ.

4’ κάθετη μπαλιά του Σκανιά στον Βάζο κόβει ο Τσιλιγιάννης.

6’ φάουλ του Βασιλείου διώχνει με υπερένταση ο Χασαπογιάννης.

8’ ΓΚΟΛ ωραία προσπάθεια από δεξιά με τον Πελέκη, βγάζει την σέντρα Χολέβας διώχνει, όμως η μπάλα στρώνεται στον Λαουρδέκη όπου με σουτ θα κάνει το 0-1.

13’ βαθιά μπαλιά του Ρισβά στον Ράικο άστοχη έξοδος του Χολέβα αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ.

19’ φάουλ από καλή θέση εκτελεί ο Βασιλείου από χαμηλά στον Φούντα αυτός γυρνάει στην μικρή περιοχή στον Κουλογιάννη  σουτάρει αλλά η μπάλα σταμάτησε στα πόδια των αμυντικών.

21’ λάθος γύρισμα του Τσιλιπάνου στον Χολέβα προ του Σκανιά θα σώσει με έγκαιρη παρέμβαση ο Ζέρβας.

27’ στην πρώτη επαφή ο Ρισβάς που μπήκε ως αλλαγή θα χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ.

30’ σέντρα Ρισβά από δεξιά προ του Κουλογιάννη διώχνει ο Θανασιός

36’ ωραία προσπάθεια του Κουλογιάννη πάσα στον Βασιλείου αλλά ο Χασαπογιάννης τον πρόλαβε πριν σουτάρει.

37’ φάουλ από αριστερά με τον Λαουρδέκη βγαίνει ο Χολέβας και μπλοκάρει.

38’ ατομική προσπάθεια του Ρισβά την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Βασιλείου το σουτ που κάνει ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του Χασαπογιάννη.

40’ βαθιά μπαλιά του Πελέκη για τον Ρισβά βγαίνει ο Χολέβας έξω από την μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά ψαράκι γλυτώνει τα χειρότερα.

43’ το α’ ημίχρονο θα κλείσει μια καλή κομπίνα φαουλ της ομάδας της Ναυπάκτου αλλά οι παίκτης του Αγίου Θωμά θα διώξουν με δυσκολία.

48’ δύο σου του Τριφιάτη και του Ρισβά που έγιναν από καλή θέση κατέληξαν σε σώματα αμυντικών.

52’ σέντρα σουτ του Φούντα Δ. η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά προς το τέρμα του Χασαπογιάννη με υπερένταση και τη βοήθεια του δοκαριού γλυτώνει την ισοφάριση.

57’ ΓΚΟΛ λάθος γύρισμα του Λαουρδέκη προς τον Χασαπογιάννη παρεμβαίνει ο Κολογιάννης και με ωραίο πλασέ κάνει το 1-1.

62’ φαουλ σε καλή θέση από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Βασιλείου πατάει την μπάλα στον Κουλογιάννη το σουτ του βρήκε στα σώματα των αμυντικών.

66’ φαουλ από αριστερά με τον Πελέκη στο δεύτερο δοκάρι άστοχη έξοδος του Χολέβα αλλά μπέρδεψε τον Ρισβά που ήταν μόνος του και έτοιμος να σκοράρει.

70’ φαουλ από αριστερά με τον Βασιλείου διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

74΄με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι με τον Χατζηανδρέου να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα - κόκκινη για μαρκάρισμα σε αντίπαλο στο κέντρο του γηπέδου.

75’ κόρνερ του Φούντα Δ. κεφαλιά Λατσού λίγο άουτ

82’ βαθιά μπαλιά του Βάζου στον Σκανιά άστοχη έξοδος πάλι του Χολέβα αλλά ο Σκανιάς μπερδεύεται με αποτέλεσμα το κοντρόλ που κάνει να περάσει η μπάλα άουτ

84’ ΓΚΟΛ πάσα Ρισβά στον Τριφιάτη Γ. σουτάρει αποκρούει ο Χασαπογιάννης  και στην αντεπίθεση η Ακαδημία θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Σκανιάς θα κόψει από δεξιά στην περιοχή στον Κατσίκα που με ψύχραιμο πλάσε θα κάνει το τελικό 1-2.

Άλικυρναϊκος (Σπύρος Χαϊδάκης): Χολέβας, Φούντας Δ., Ψαθάς (26’ Ρισβάς), Ζέρβας, Βασιλείου Γ., Πασπαλιάρης, Φούντας Α.., Λατσός, Κουλογιάννης, Βασιλείου Κ. Τσιλιπάνος Σ.(44’ Τριφιάτης Γ.)

Ακαδημία Ναυπάκτου (Γαβριήλ Βελής): Χασαπογιάννης, Τσουκαλάς, Λαουρδέκης, Θανασιός, Χατζηανδρέου, Αμπντέλ, Ράικος (55’ Κατσικάς), Πελέκης, Βάζος (70’ Τσοπανάς), Ρισβάς, Σκανιάς (88’ Τσεπελέ)

Πηγή: Εθνική Ηχώ