Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου : Νέος προπονητής ο Χρήστος Ζαρκαβέλης

 Οι φίλαθλοι του Μεσολογγίου  με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκαν την πρόσληψη του κ. Χρήστου Ζαρκαβέλη  στην τεχνική ηγεσία της  ομάδας της ΑΕΜ.
Ο κ. Ζαρκαβέλης Χρήστος  , είχε διατελέσει μέχρι πρίν λίγες ημέρες  επί σειρά ετών  προπονητής του Παναιτωλικού στις ομάδες U-17, U-20 και βοηθός στην πρώτη ομάδα με άριστα αποτελέσματα. Ο νέος  προπονητής της ΑΕΜ, που  πρίν χρόνια διετέλεσε και ποδοσφαιριστής της ομάδας [διακρίνεται στην κάτω φωτογραφία με το περιβραχιόνιο του αρχηγού], έχει το κύρος, τη σοβαρότητα και τις αναμφισβήτητες τεχνικές γνώσεις και ικανότητες να οργανώσει την ομάδα  έτσι ώστε αφενός να παρουσιάζει ένα συγκροτημένο καλά προπονημένο σύνολο, αλλά και αφετέρου να αξιοποιήσει το υπάρχον έμψυχο δυναμικό σε στενή συνεργασία με τους προπονητές  των υποδομών.
 Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1994-95. ορθιοι απο αριστερα: Nenad Gajic(Σερβος),Χρηστος Δαβουλος,Κωστας Χαντζης,Δημητρης Καρτσακλης,Κωστας Φραγκος,Γιωργος Μπακογιαννης.-καθιστοι απο αριστερα:Βαγγελης Μαρινος,Γιωργος Ζαπαντιωτης,Κωστας Παπαδημας,Λευτερης Κοντιζας,Χρηστος Ζαρκαβελης(αρχηγος).