Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ναυπακτιακός Αστέρας-Τηλυκράτης Λευκάδας-0-1

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Τηλυκράτης Λευκάδας κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο με σκορ 1 – 0.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 44ο λεπτό και ήρθε από σπόντα της μπάλας, που την απομάκρυνε ο Ανδρεόπουλος και κόντραρε στον Καλαβρουζιώτη καταλήγοντας στα δίχτυα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο 12΄ ο Καμμένος δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει το Σκιαδά και στο 23΄ ο Ιασωνίδης έχασε από κοντά διπλή ευκαιρία. Ο Πιστιόλης στο 36΄ από καλή θέση σούταρε άουτ και στο 44΄ ήρθε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση. Ο Δημουλιάς εκτέλεσε το φάουλ, ο Ανδρεόπουλος έδιωξε με τις γροθιές και η μπάλα βρήκε στον Καλαβρουζιώτη καταλήγοντας στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης κατάφερε να κρατήσει καλά στην άμυνα, δεν απειλήθηκε και δεν απείλησε με αποτέλεσμα το 0 – 1 να παραμείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Πουλημά καθώς και των βοηθών του Σκορδίλη και Βλάση.
Πλέον στην κορυφή του 8ου Ομίλου βρίσκονται ο Τηλυκράτης με την Αμβρακία Κωστακιών και την Κυριακή ο Ναυπακτιακός θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Άρτας εκτός έδρας.

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Πάσα του Ψυχογιού ο Καμμένος σε κενή εστία δε βρήκε καλά τη μπάλα που έφυγε άουτ.
23΄ Σουτ του Ιασωνίδη από κοντά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Καζανάς και η μπάλα έφτασε ξανά στον Ιασωνίδη που σούταρε και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
24΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σκιαδάς.
30΄ Σουτ του Δημουλιά έφυγε άουτ.
33΄ Σουτ του Ορφανού έφυγε άουτ.
36΄ Κεφαλιά πάσα του Θεοχάρη στον Πιστιόλη που από καλή θέση σούταρε άουτ.
38΄ Φάουλ του Μιχαλόπουλου απέκρουσε εύκολα ο Σκιαδάς.
40΄ Σουτ του Μακρυγιάννη έφυγε άουτ.
44΄ Γκολ. Ο Δημουλιάς εκτέλεσε φάουλ ο Ανδρεόπουλος έδιωξε με γροθιές και η μπάλα βρήκε στον Καλαβρουζιώτη και κατέληξε στα δίχτυα.
63΄ Σουτ του Δημουλιά έφυγε άουτ.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (65΄ Αδραχτάς), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (77΄ Θανασιός), Καμμένος (54΄ Καραγιάννης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014 (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής Σ., Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Ορφανός (72΄ Καταγής Γ.), Περιστέρης (82΄ Γεωργάκης Γ.), Κτενάς, Μακρυγιάννης, Σιδέρης (59΄ Γεωργάκης Ι.), Δημουλιάς.
nafpaktianews.gr
IMG_0314.jpgIMG_0312.jpgIMG_0310.jpgIMG_0308.jpg