Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλος στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Ναυπακτιακός με παράπονα για την διαιτησία.

 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ 0


Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με το Απόλλων Δοκιμίου στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου με πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Ντζάνη και των βοηθών του. Η ομάδα του Δ. Θεοδοσίου είχε τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ όμως έλειψε η ηρεμία στη τελική προσπάθεια. Ο Ναυπακτιακός σκόραρε δύο φορές στο 78’ με τον Θανασιό να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα όμως ο κ. Ντζάνης ακύρωσε το γκολ ως επιθετικό φάουλ και στο 93’  με τον Φλέγγα με προβολή όμως ο κ. Ντζάνης μετά από υπόδειξη του κ. Νζάνη ακύρωσε το γκολ ως φάουλ στην αρχή της φάσης. Ο Ναυπακτιακός παίρνοντας μόνο το βαθμό της ισοπαλίας τερμάτισε στη δεύτερη θέση δύο βαθμούς πίσω από τον Νέο Θέρμιο Απόλλων και ξεκινώντας στα μπαράζ  ως εξής:

Νέος Θέρμιος Απόλλων 8

Ναυπακτιακός 7

Φλόγα Παλαιομάνινας 7

Ατρόμητος ή Απόλλων Δοκιμίου 0 όμως για να δούμε ποιος θα τερματίσει τέταρτοςθα πρέπει να διεξαχθεί το νοκ άουτ μεταξύ τους παιχνίδι. .


Το φίλμ του αγώνα

11’Ο Πιστιόλης δεν θα μπορέσει να νικήσει με αδύναμο σουτ του Θεοδωρακόπουλο που μπλόκαρε την μπάλα.

12’Από μπαλιά του Ανδριτσόπουλου ο Δημητρακόπουλος από την γωνία της μικρής περιοχής με σουτ θα στείλει τη μπάλα άουτ.

21’Εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου δεν ανησυχεί το τερματοφύλακα που μπλοκάρει.

22’ Ο Δημητρακόπουλος βρίσκει τον Πιστιόλη σε πλεονεκτική θέση όμως το σούτ του τελευταίου περνά  αρκετά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27’Ο Πιστιόλης θα βρεθεί σε θέση τετ  α τετ απέναντι από τον Θεοδωρακόπουλο όμως ο τερματοφύλακας του Δοκιμίου θα αποκρούσει.

44’Ο Ανδριτσόπουλος προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα περνά την μπάλα πάνω από το σώμα του όμως ο Τσακανίκας απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

70’ Σουτ του Φλέγγα η μπάλα άουτ.

75’Ύστερα από ατομική ενέργεια και συρτό διαγώνιο σουτ του Ανδριτσόπουλου η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

78’ Ο Θανασιός με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα όμως ο διαιτητής Ντζάνης καταλογίζει επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.

83’Ο Ψυχογιός μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή βγάζει τη συρτή παράλληλη σέντρα παρεμβάλλεται ο Γαρούφης και παραχωρεί κόρνερ σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι υποστηρίζοντας  πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου ποδοσφαιριστή του Δοκιμίου.

93’ Ύστερα από κοντινό σουτ του Μιχαλόπουλου με κοντινή προβολή ο Φλέγγας προωθεί τη μπάλα στα δίκτυα όμως ο διαιτητής Ντζάνης με καθυστέρηση ακυρώνει το γκολ αποδεχόμενος την υπόδειξη του Α’ βοηθού κ. Κολοσιώνη ο οποίος σημειώνει οφ σάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
Διαιτητής του αγώνα  o κ. Ντζάνης με βοηθούς του κ.  Κολοσιώνης Τσιλίκας.

Ναυπακτιακός: (Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος,Καζανάς, Βρουσάι(84’ Σκανιάς), Δημόπουλος, Φλέγγας, Καλαβρουζιώτης, Δημτρακόπουλος(69’ Ψυχογιός), Καμμένος(69΄Θανασιός), Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος.

Απόλλων Δοκιμίου: (Λαυράνος):Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Τζορτζώπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρώτσος(λτ.Νταλαγιώργος), Καρτσακλής, Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης(82’ Πιτλινγκερ), Σπυριλιώτης)

nafpaktianews.gr