Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλο τεστ για την Εθνική Κορασίδων

 Η προετοιμασία-εξπρές (διάρκειας μόλις 2,5 ημερών) της Εθνικής Κορασίδων εν όψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ιταλία στις 13-21 Μαρτίου περιελάμβανε και φιλικό.

Οι «γαλανόλευκες» του Αντώνη Πριόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 το απόγευμα της Τρίτης (16/2) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με τα αγόρια της Κ14 της Ακαδημίας Άρσεναλ στην Ελλάδα.
Η Εθνική Κορασίδων ξεκίνησε άσχημα, αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε γρήγορα να χάνει, καθώς στο 25’ το σκορ ήταν 0-2.
Οι διεθνείς, ωστόσο, δεν απογοητεύτηκαν, ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και «απάντησαν» με δύο υπέροχα γκολ από τη Δέσποινα Χατζηνικολάου και την Ειρήνη Δρακωνάκη.
Αρχικά σε 1-2 μείωσε στο 49’ η Χατζηνικολάου με σουτ, έπειτα από τρομερή ατομική προσπάθεια (πέρασε όποιον βρήκε μπροστά της), και εν συνεχεία έφερε το ματς στα ίσα η Δρακωνάκη με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στο 70’.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Πριόνας έδωσε χρόνο συμμετοχές και στις 18 παίκτριες που είχε στην αποστολή και μάλιστα ορισμένες τις χρησιμοποίησε δύο φορές στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Νάση (40’ Χατζηχαριστού), Καϊδατζή (40’ Κουρτίδου), Πατερνά (40’ Παλαμά), Τσακίρη (60’ Καϊδατζή), Κατιρτσίδου (40’ Τζιώρα), Σαχινίδου (40’ Τσιακλίδου), Πίτσιου (40’ Πούλιου  Ρ.), Γούλα (40’ Καπνίση  Μ.), Καραπέτσα (40’ Δρακωνάκη), Γάτσιου (40’ Λιάκου), Χατζηνικολάου (50’ Πατερνά, 60’ Γούλα, 70’ Σαχινίδου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/2) με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και πλέον το ραντεβού διεθνών και προπονητικού τιμ ανανεώθηκε για τους αγώνες στην Ιταλία, οι οποίοι είναι η συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας-πρόκρισης των κοριτσιών από τον πρώτο γύρο του Euro τον Οκτώβριο στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
.a-sports.gr