Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το μέλλον του Παναιτωλικού: Γιάννης Κοντογιάννης!

 Η ομάδα των Κ20 του Παναιτωλικού πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική παρουσία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ο ηγέτης αυτής της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Κοντόγιαννη, που πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις και ξεχωρίσει για την ποιότητα του.


Ο Πόντες από την αρχή του καλοκαιριού του έδειξε τρομερή εμπιστοσύνη και αυτός τον δικαίωσε. Στην προετοιμασία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις τους πετυχαίνοντας μάλιστα και τρομερά γκολ. Δεν είναι άλλωστε μικρό πράγμα να έχεις πετύχει στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας  4 γκολ και να έχεις δώσει και μια ασιστ.
Ο Παναιτωλικός μετά τα όσα έκανε, όπως ήταν λογικό του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο και αυτός καθημερινά αποδεικνύει το τεράστιο ταλέντο του.

Την φετινή χρονιά έχει πετύχει 6 γκολ και έχει 12 ασιστ(!) από το μαγικό αριστερό του πόδι. Πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ με απόλυτη ηρεμία στο παιχνίδι του, εξαιρετική τεχνική και όπως σας είπαμε, ένα μαγικό αριστερό πόδι. Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται το πόδι του δεν θυμόμαστε να το έχουμε δει άλλου και δεν είναι τυχαίο ότι φέτος έχει πετύχει 4 γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Κάθε φορά που στήνει την μπάλα έξω από την περιοχή η φάση μυρίζει γκολ…

Ο Μαντζουράκης δεν του έχει δώσει ακόμη την ευκαιρία αλλά σίγουρα αυτό θα συμβεί . Τις δυνατότητες της έχει και το θέμα πλέον είναι, όταν θα του δοθεί η ευκαιρία, να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων…

Αναρτήθηκε από Panaitolikos1926.