Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

"Φωτιά" στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη ήττα του Ναυπακτιακού Αστέρα στην έδρα του απο τον Θέρμιο Απόλλων..

 Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες ο Νέος Θέρμιος Απόλλων νίκησε το Ναυπακτιακό Αστέρα. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γιώργου Γιάκου κέρδισε με 1 - 0 στο Παπαχαραλάμπειο και υποχρέωσε το Ναυπακτιακό στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.
Έτσι ο Ναυπακτιακός έμεινε στους 41 βαθμούς, ενώ ο Νέος Θέρμιος Απόλλων έφτασε τους 38 και έχει έναν περισσότερο από τη Φλόγα που αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Αμφίλοχο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός είχε κάποιες φάσεις στο ξεκίνημα, όμως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ανδρέα Ευθυμίου και στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κράνης έκανε εξαιρετική προσπάθεια, πέρασε δύο αντιπάλους και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρβελά που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η μεγάλη ευκαιρία για το Ναυπακτιακό χάθηκε στο 47΄ όταν ο Πιστιόλης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κατάφεραν με σωστή αμυντική λειτουργία να μην απειληθούν και να φτάσουν τελικά στο σπουδαίο "τρίποντο".
Ο Νέος Θέρμιος Απόλλων είναι μέσα και στους δύο στόχους, καθώς πριν 10 μέρες απέκλεισε το Ναυπακτιακό στο Κύπελλο και πέρασε στην τετράδα και με τη νίκη αυτή έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή αποδεικνύοντας ότι το πρωτάθλημα δεν είναι "κούρσα" για δύο.

Το φιλμ του αγώνα.

9’ Ο Ανδριτσόπουλος κλέβει τη μπάλα από το Βαγγέλη Κοκώνη και σουτάρει άουτ.
24’ Εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Αγγέλη η μπάλα λίγο άουτ.
33’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Φλέγγα μπλοκάρει ο Ευθυμίου .
36’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Πιστιόλη μπλοκάρει ο Ευθυμίου.
42’ Γκολ. Ο  Σάκης Κράνης[φωτογραφία] κερδίζει τη μπάλα αποφεύγει δύο αμυντικούς του Ναυπακτιακού και δίνει έτοιμο γκολ στον Καρβελά που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα .
47’ Ωραίο σουτ του Πιστιόλη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
63’ Διαγώνιο σουτ του Πιστιόλη η μπάλα λίγο άουτ.
67’ Εκτέλεση κόρνερ του Βρουσάι η μπάλα περνάει από τρεις παίκτες του Ναυπακτιακού κανείς όμως δε μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα και φεύγει άουτ.
71’ Ατομική προσπάθεια του Κράνη σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ.
82’ Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη κεφαλιά ψαράκι του Φλέγγα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Νασόπουλος, Βρουσάι, Φλέγγας, Δημόπουλος, Θανασιός, Ανδριτσόπουλος (40’ Θεοχάρης), Ζαχαρόπουλος (72’ Ψυχογιός), Δημητρακόπουλος, Καμμένος, Πιστιόλης.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ευαγ., Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης (66’ Ψηφής), Κράνης, Καρβελάς, Αγγέλης (85’ Κοκώνης Ευθ.).

πηγή: nafpaktianews.gr