Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Aνετη νίκη με ωραία εμφάνιση ,με μπροστάρη και διπλό σκόρερ τον Νίκο Ρισβά...

Η Α.Ε. Μεσολογγίου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας στο Αγγελόκαστρο τον τοπικό Αχελώο με 3 - 0.
Η ομάδα του Δημήτρη Ξηρού έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έφτασε σε μία ακόμα νίκη φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Πάθος, πείσμα, σωστή αμυντική λειτουργία, καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας και κυνήγι σε κάθε φάση ήταν τα στοιχεία που έδειξε η Α.Ε.Μ. στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας πανάξια στη νίκη.
Με το "καλημέρα" οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με όμορφο σουτ του Ρισβά. Στη συνέχεια είχε τον έλεγχο και έκανε φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με φάουλ του Καραλή στο 19΄. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 43΄ όταν ο Παπουτσής είδε τη δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στο Νικολόπουλο (είχε δεχτεί νωρίτερα την πρώτη για διαμαρτυρία).
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 52΄ με φάουλ του Καραλή, όπου ο Καραδήμας βρήκε ελάχιστα τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ρισβάς με σουτ που κόντραρε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ και στην εκτέλεση του Νικολόπουλου ο Ντρούκας από κοντά έκανε το 0 - 2. Η Α.Ε.Μ. διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι στη συνέχεια, είχε ευκαιρίες και στο 93΄ ο Ρισβάς με το δεύτερο τέρμα του διαμόρφωσε το τελικό 0 - 3.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Γκολ. Ο Ρισβάς με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στο δεξί "Γ" του Μπούτιβα κάνοντας το 0 - 1.
7΄ Κάθετη του Ρισβά στον Πλαστήρα που πλασάρει και διώχνει δύσκολα στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Μπούτιβας.
19΄ Φάουλ του Καραλή πέρασε ελάχιστα άουτ.
24΄ Κόρνερ του Νικολόπουλου ο Μπαλαμπάνης από κοντά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
43΄ Ο Αχελώος μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπουτσή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στο Νικολόπουλο.
46΄ Ο Στάθης Ζαλοκώστας εκτέλεί φάουλ, η μπάλα φτάνει στον Αϋφαντή που μέσα από την περιοχή σουτάρει, αλλά κοντράρουν οι αμυντικοί.
52΄ Φάουλ του Καραλή ο Καραδήμας βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και αυτή βρίσκει το αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια δεν περνάει τη γραμμή.
52΄ Ο Ρισβάς σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει, βρίσκει το δεξί δοκάρι και περνάει κόρνερ.
53΄ Γκολ. Ο Νικολόπουλος εκτελεί το κόρνερ και ο Ντρούκας με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2.
61΄ Σέντρα του Πασπαλιάρη από δεξιά ο Πλαστήρας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
68΄ Ο Ρισβάς βγαίνει απέναντι στο Μπούτιβα αλλά πλασάρει ελάχιστα άουτ.
74΄ Φάουλ του Τσούμαρη απέκρουσε ο Καραδήμας.
75΄ Σουτ του Βαλή από πλάγια αριστερά έδιωξε σε κόρνερ ο Μπούτιβας.
75΄ Σουτ του Δάρδα έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπούτιβας.
85΄ Σουτ του Τσώνη έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.
91΄ Μακρινό σουτ του Ρισβά έφυγε άουτ.
93΄ Γκολ. Σέντρα του Βαλή από αριστερά, ο Ρούσσης σουτάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι και ο Ρισβάς από κοντά τη στέλνει στα δίχτυα για το 0 - 3.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας, Καλοκαίρης Ε., Μαντέλος (37΄ Σαγάνας), Βαγενάς, Αϋφαντής, Ρουσογιάννης (71΄ Ρόμπολας), Καραλής (65΄ Τσούμαρης), Ζαλοκώστας Λ., Παπουτσής, Τσώνης, Ζαλοκώστας Ε.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Δάρδας (78΄ Βρέττας), Αυτζής, Ντρούκας (71΄ Βαλής), Πλαστήρας (62΄ Ρούσσης), Νικολόπουλος, Ρισβάς.
olatagoal.gr