Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Ακαδημία δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο», καθώς έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στον μαχητικό και πάντα υπολογήσιμο Ολυμπιακό...

Ισόπαλο το παιγνίδι στο γήπεδο Ευηνοχωρίου μεταξύ της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και του Ολυμπιακού Παναιτωλίου με σκορ 1-1.


Σε ένα βαρύ γήπεδο όπου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά χωρίς αξιόλογες φάσεις και με αντεπιθέσεις από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία μπήκε πιο δυνατά και επιθετικά παρ ΄ότι που δέχθηκε πρώτη γκολ από το Παναιτώλιο στο 65΄ με πέναλτι που το χτύπησε εύστοχα ο Κατσιμάρης, δεν το έβαλε κάτω δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, στο 78΄σε σέντρα του Κράνη ο Τριώτης  Β.με πλασέ στην περιοχή έκανε το 1-1 και μια χαμένη καλή ευκαιρία με τον Πιστιόλη μόνος του άνοιξε περισσότερο την μπάλα και τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας.

Για ένα ακόμα παιγνίδι η Ακαδημία (άτυχη) χάνει πολύτιμους βαθμούς από την στιγμή που η ομάδα μάχεται παίζει καλό ποδόσφαιρο, υπερέχει και οι παίκτες δίνουν ότι καλύτερα μπορούν.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΞΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΚΟΚΟΡΗΣ Α.(66΄ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Χ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ Γ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ.(67΄ΤΡΙΩΤΗΣ Β), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(86΄ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ Α), ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ Κ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ[ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.]

ΚΑΤΣΑΒΟΧΡΗΣΤΟΣ Π., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΓΑΡΟΥΦΗΣ Ι., ΑΛΠΕΝΤΖΟΣ Δ., ΤΣΟΛΑΝΑΣ Κ., ΜΑΚΟΣ Φ., ΚΑΤΣΙΜΑΡΗΣ Β., ΚΑΜΖΕΛΗΣ Κ.(85΄ΡΗΓΑΣ Λ), ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ Ν., ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ Κ.(88΄ ΣΑΜΑΡΑΣ Γ).
evinochori-kalidona.gr