Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη στο 90΄για την Ακαδημία στο ντέρμπι του Μεσολογγίου

Νικήτρια με σκορ 2-1 αναδείχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ακαδημία Μεσολογγίου που υποδέχτηκε στο ενωσιακο γήπεδο τον Αστέρα Μεσολογγίου στο τοπικό ντέρμπι της 4ης Αγωνιστικής του Α ομίλου της Β κατηγορίας.


Δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες όπως αρμόζει σε ένα τοπικό ντέρμπι, μέσα σε αγωνιστικά όμως πλαίσια.

Η Ακαδημία ευτύχησε να έχει σε μεγάλη ημέρα τον Ελευθεριάδη που σημείωσε και τα δυο τέρματα για την ομάδα του, ενώ ήταν και ο μόνιμος κίνδυνος με τις προωθήσεις του από την αριστερή πλευρά.

Ισορροπημένο παιχνίδι με φάσεις και από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους στα τελευταία δώδεκα λεπτά συν τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, που αγωνίστηκαν με αριθμό πλεονέκτημα λόγο της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δάλλα.

Το σκορ άνοιξε για την Ακαδημία στο 25΄,ο Δάλλας θα βρει με πάσα αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον Ελευθεριάδη, σουτ βολίδα του τελευταίου στην δεξιά γωνία του Βασκαντήρα και 1-0.

Ο Αστέρας θα ισοφάριση στο 86΄, όταν κάθετη πάσα στην κάρδια της άμυνας της Ακαδημίας, αδράνεια από την άμυνα των γηπεδούχων, με πλασέ ο Κατσαβός θα κάνει το 1-1.

Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, και με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται και με παίκτη λιγότερο, στο 90΄μια βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, κάτοχος της μπάλας θα γίνει ο προωθημένος Ελευθεριάδης που θα περάσει δυο αντίπαλους και τον τερματοφύλακα και με πλασέ θα κάνει το τελικό 2-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπολος Β. – Τριανταφύλλου – Τόλης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Χαϊδάκης) Τσαποκου, Αντωνιαδης, Κοντομητσος, Κατσαρός, Κωνσταντάρας, Φούντας Χ. Δαλδαβάνης (66΄Καλτσής), Λατσος, Τρικαλινός (82΄Μπεκεράι), Δάλλας, Ελευθεριάδης (93΄Φούντας Κ)

ΑΣΤΕΡΑΣ: (Ευθυμίου) Βασκαντήρας, Τσιγαρίδας, Καγιάς, Σακκαρέλης (71΄Κανταρέλος), Σταθής Γ, Γαντζούδης, Κυριακόπουλος (64΄Σταμάτης Κ), Σταθής Α, Κατσαβός, Σαμαράς, Καλύβας.

Μιχάλης Δημητρίου
.aitosports.gr