Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Υπέταξε την Φλόγα ο Ναυπακτιακός μετά απο 42 αήττητους αγώνες

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 0
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1
Στην πρώτη της ήττα μετά από 42 επίσημους αγώνες ανάγκασε ο Ναυπακτιακός Αστέρας την αήττητη μέχρι σήμερα Φλόγα Παλαιομάνινας.

Ο Ναυπακτιακός πήρε μια  σπουδαία  νίκη  μέσα σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα με μια ομάδα που διαθέτει ένα πλούσιο και έμπειρο ρόστερ. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν ευκαιρίες όμως η σωστή τακτική του Ναυπακτιακού κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η  ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη απόλεσε την ευκαιρία να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τον  Κόκκαλη από την άσπρη βούλα να στέλνει  τη μπάλα άουτ.
Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ φτάνοντας κοντά σε αυτό μόλις στο 11΄ όπου έγινε η πρώτη ουσιαστική φάση για τους νεοφώτιστους στην Α΄ Κατηγορία, με τον Καρίμπα να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και να πλασάρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ανδρεόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα η Φλόγα θα απειλήσει και πάλι, όταν μετά από σέντρα του Κοκκώνη γλίστρησε ο Ζαχαρόπουλος  και η μπάλα έφτασε στον Κόκκαλη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλη μια καλή φάση στο 28΄ όταν ο Κόκκαλης σούταρε, έδιωξε ο Ζαχαρόπουλος, ο Κόκκαλης έκανε και πάλι το σουτ, άλλαξε πορεία η μπάλα και μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Ναυπάκτου.
Στο δεύτερο μέρος ο Ναυπακτιακός έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει το χρυσό τρίποντο και με τον  Καραγιάννη  έφτασε στο γκολ με  γυριστό σουτ στο 55΄ .Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και έφτασαν μια… ανάσα από το γκολ στο 85΄ όταν ανατράπηκε ο Ξευγένης και κέρδισε το πέναλτι.  Ο Κόκκαλης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και στο 94΄ όταν έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αποτέλεσμα ήταν η αναμέτρηση να λήξει με το 1-0 υπέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα.
Φλόγα (Αντρέας Κονδύλης): Ρόκος, Καλοκαίρης (84΄ Τραγουλιάς), Κοκκώνης, Κουρσαρης, Καρτσακλής, Καντάνης, Τζουλιάνο (75΄ Μακρής), Ζαχαράκης (66΄Παπαδόπουλος), Κόκκαλης, Καρίμπας , Ξευγένης.
Ναυπακτιακός (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι Μ., Θεοχάρης, Χατζηανδρέου, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός(88΄Δημόπουλος), Ψυχογιός (76΄ Καλαβρουζιώτης), Ανδριτσόπουλος (90+ Σιαμάς) Βρουσάι Μ.
nafpaktianews.gr
unnamed (4)-001unnamed (3)-001unnamed (2)unnamed (1)

.nafpaktianews.gr