Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παρέμεινε και μαθηματικά η ΑΕ Καραϊσκάκης,μαχητικός για ακόμη μια φορά ο Αρης Αιτωλικού...

Η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε με 2-0 τον Άρη Αιτωλικού στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.



Η Αρτινή ομάδα μπροστά σε λιγότερους από 150 φιλάθλους (λόγω του αδιάφορου βαθμολογικά παιχνιδιού και των μπαράζ παραμονής στο Α΄ Τοπικό) λίγο έλειψε στα πρώτα λεπτά να βρεθεί πίσω στο σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια. Ο Γαβρίνας στο 6΄ από πλεονεκτική θέση πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι και στο 10΄ ο Χονδρογιάννης με μακρινή εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Καραγκούνη να βρει την μπάλα, η οποία στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Στο διάστημα 16΄-22΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε έξι σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, καθώς Γραβάνης (16΄, 20΄), Αβραμίδης (18΄, 20΄), Παγώνης (19΄) και Σκερλετίδης (22΄) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτινή ομάδα είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Σκερλετίδη στο 34΄ και στο πρώτο λεπτό (46΄) της επανάληψης ο Παπανίκου πλάσαρε στο δοκάρι του Δούρου. Στο 54΄ ο Παγώνης απείλησε ακόμη μία φορά και τελικά στο 61΄ ο Παπανίκου με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια ο Άρης Αιτωλικού είχε δύο καλές στιγμές με τους Χονδρογιάννη (63΄) και Τουρλίδα (67΄), όμως στο 70΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε στο 2-0 με πλασέ του Γεωργόπουλου. Τελευταία σημαντική φάση στον αγώνα ήταν στο 81΄, με τον Παπανίκου να σουτάρει, τον Δούρο να προσπαθεί να αποκρούσει και τον Μακρή να «σώζει» στη γραμμή τον Άρη από ένα τρίτο τέρμα.
Διαιτητής: Δροβατζήκας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης – Μωησιάδης (Γρεβενών)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου, Χήρας, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλλινς, Παγώνης (56΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Σκερλετίδης (80΄ Κυριάκης), Γεωργόπουλος (75΄ Κίτσος), Γραβάνης.
Άρης Αιτωλικού (Λάκης Παπαχρήστος): Δούρος, Μακρής, Χονδρογιάννης, Σωτηρόπουλος, Πατσέας, Μπερερής, Καβαλιέρης (78΄ Βασιλάρης), Παλιάτσας (85΄ Γρηγοριάδης), Γαβρίνας, Βαλμάς, Τουρλίδας.
sportsarta.gr