Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη με ανατροπή για την Παιδική ομάδα της ΑΕΜ ...

.
ΑΕΜ-ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-3-2


..Μίλησε η ψυχή του Πρωταθλητή και ο μεγάλος αθλητικός εγωισμός των νεαρών παικτών  της  ΑΕΜ  και οι ΄΄μικροί κανονιέρηδες΄΄ καταθέτοντας κάθε δύναμή τους  στο Ενωσιακό γ'ηπεδο ΄΄Θεοδ. Πασσιόπουλος΄΄ πήραν μία σημαντική νίκη από έναν αξιόμαχο αντίπαλο που ήταν οι Νεοι Ναυπάκτου.
Η ΑΕΜ μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το προβάδισμα του σκόρ,γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι  αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν..
Στην συνέχεια  οι φιλοξενούμενοι με ηγέτη τον Ανδρεόπουλο πήραν τα ηνία του αγώνα και πήγανε στα αποδυτήρια με το σκόρ τους υπέρ τους για δεύτερη φορά.
Από το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου  φαινόταν ότι η ΑΕΜ  ήθελε να ξαναμπει στο παιχνίδι.και με πολλές εσωτερικές αλλάγες ,άλλαξε η ροή του παιχνιδιού  και εκεί όμως μίλησε το πάθος των γηπεδούχων που  τους  έδωσε τη μεγάλη νίκη,και μάλλον και το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου.
Παντα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων είναι συναρπαστικά αφού και πέρυσι είχαμε το ίδιο σκόρ στο ίδιο γήπεδο,εξαίρεση του κανόνα το αποτέλεσμα του α΄γύρου όπου η ΑΕΜ μετά απο καταπληκτική εμφάνιση συνέτριψε τον μεγάλο αντιπαλό της με 7-0...!!!!
τα γκόλ του αγώνα....
10΄απο λάθος δίωξιμο αμυντικού ο Πελέκης με σούτ εν κινήσει κάνει το 0-1.
21΄σε μπαλιά του Ρούσση ο Κουφός με καταπληκτικό σούτ κάνει το 1-1.
35΄νέο αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και ο Παπαθανασίου δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.
59΄σε φάουλ του Γιαννόπουλου ο Καβαλλάρης με κεφαλιά κάνει το 2-2
68΄ο Καλαμάκης[ που πρίν λίγα λεπτά 64΄είχε χάσει μοναδικό τετ-α-τετ ],με ωραία προσπάθεια και σούτ κάνει το τελικό 3-2
Καλή η διαιτησία των Ματσούκα,Ροδάτου ,Κανταρέλου Γ.
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ [Πετσίνης Γ.]. Λινάρδος,Διαμαντόπουλος[47΄Ρήγας Ι.],Μπούλης Ε.,Γιαννόπουλος Α.,Τάσσος Π.,Καβαλλάρης Δ.,Ακρίδας Ζ.,Καλαμάκης [70΄ Αλεξανδρής Κ.],Ρούσσης  Π.[77΄Παππάς Σ.],Σταμάτης Κ.[44΄Ματσίγκας Χ.]Κουφός Ι.[73΄Ράπτης Κ.]

ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ[Φούντας Ι.].Ράμμος,Ζερβουλάκος,Κατσιγιάννης,Θωμόπουλος,Αμπντελ Σαλάμ,Πελέκης Π.,Θεοδοσάκης,Παπαθανάσης,Τσοπανάς[57΄Κουτσαυτάκης],Βάζος[69΄Τσουκαλάς],Ανδρεόπουλος Γ.