Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ανώδυνη ήττα με 2-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τις Ελπίδες Ιωαννίνων



 Στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου έσπασε το αήττητο σερί της γυναικείας ομάδας Μεσολόγγι 2008 στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής καθώς η αντίστοιχη τοπική ομάδα των Ελπίδων Ιωαννίνων  νίκησε με 2-0 μετά από ένα θαυμάσιο παιχνίδι .



Οι παίκτριες του Μπάμπη  Νταλάκα πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη επί ενός αντιπάλου που δεν είχε γευτεί τη λύπη της ήττας ως τώρα.
Η Μεσολογγίτικη ομάδα επηρεασμένη από τις σημαντικές απουσίες των βασικών παίκτριων [Πρασσά Χ.,Χοτζάι Πελ.,Γρομητσάρη Μ.,Μόκκα Μ.,Τσουκαλά Μ.,Σούλα Παρ.και Ζαπαντιώτη Χ.],ενω γρήγορα έχασε και την Χονδρού Μ. λόγω τραυματισμού[μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα], ατυχία αφού είχε δύο δοκάρια και 3-4 κλασικές ευκαιρίες,και κάποια λάθη της διαιτησίας όπως το 1-0 προήλθε απο ανύπαρκτο φάουλ,και αρνήθηκε πέναλτυ σε ανατροπή της Πούλιου Ρ. εντός περιοχής στο 21΄,δεν πρέπει όμως να λησμονήσουμε και την  γηπεδούχο ομάδα έκανε καλή εμφάνιση και μπόρεσε να κερδίσει την  ήδη πρωταθλήτρια ομάδα απο το Μεσολόγγι..
Ενώ αξίζει ιδιαίτερη μνεία στην διεθνή αρχηγό των Ελπίδων Γεωργία Βαίτση  πού ήταν η σκόρερ και των δύο τερμάτων, ενω  δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο 8΄μετά απο ανύρπακτο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής η Βαίτση με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδιάζει την Μεταξούλη και κάνει το 1-0.
Στο 15΄θαυμάσια ασίστ της Καπνίση στην Πούλιου Ρ. που νικήθηκε στο τετ-α-τέτ  απο την αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε ενστικτωδώς..
Στο 21΄ωραία ενέργεια της Πούλιου Ρ.,ανατρέπεται εντός της περιοχής αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε το πεντακάθαρο πέναλτυ
Στο 27΄διαγώνιο σούτ της Βαίτση φεύγει άουτ.
Στο 45΄η Πούλιου Ρ. πάλι πρωταγωνίστρια αλλά το σούτ που επιχειρεί φεύγει ελάχιστα  άουτ.
Στο 51΄καταπληκτική εκτέλεση φάουλ απο την Καπνίση Μ. στο οριζόντιο δοκάρι και επι της γραμμής απομάκρυναν οι αμυντικές παίκτριες
Στο 55΄δεύτερη ατυχία για το Μεσολόγγι 2008,όταν σε καλοκτυπημένο κόρνερ της Καπνίση η προωθημένη Μαρκουτσά Ντ. με ωραία κεφαλιά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι....
 Παρ' όλα αυτά, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αφού ο αντίπαλος πέτυχε το δεύτερο γκόλ στο 60΄με την Βαίτση και πάλι
Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με κορυφαία στο 90΄οταν η αντίπαλος τερματοφύλακας πρόλαβε και έδιωξε προ της Πούλιου Ρ.,η μπάλα δεν απομακρύνεται και η Τραυλού Ε. πλασσάρει στην κενή εστία απο μακριά αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
Παντως η Μεσολογγίτικη ομάδα εκτός της Χονδρού τραυματισμένες αποχώρησαν και οι Καραμανοπούλου Σ.,Μεταξούλη Μ. και Καπνίση Μ.,που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων,με προβλήματα, ευτυχώς οχι ιδιαίτερα σοβαρά.
Για την διαιτησία του Μπαιραμίδη Πασχ. τα προαναφέραμε ,ενω πολυ καλοί ήταν οι βοηθοί του Κωνσταντινίδης Α.,Βέρρος Χ.[Κοζάνης]
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Μεταξούλη Ν.,Τραυλού Α.,Κάππα Ε.,Χονδρού Μ.[λ.τρ.37΄Ρισβά Φ.],Γεωργαρά Α.,Κοκόρου  Γιαν.[70΄Σωτηρίου Νεκτ.],Πούλιου Ρ.,Μαρκουτσά Ντ.,Καπνίση Μ.,Βλαχογιάννη Κ.[85΄Τραυλού Ε.],Καραμανοπούλου Σ.



















 Η κορυφαία παίκτρια του Μεσολόγγι 2008 στον αγώνα με τις Ελπίδες Ιωαννίνων Μαρκουτσά Ντίνα




 φωτογραφίες...coupismousiotitsa.blogspot.gr