Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κ20:Πρόκριση με πινελιά Κοντογιάννη(Φωτό)

 Την πρόκριση με 2-1 στην γ’φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας κέρδισε η ομάδα νέων του Παναιτωλικού απέναντι  στον Όμηρο Νεοχωρίου.[πάνω φωτογραφία ....Ο Κοντογιάννης πήρε την μπάλα σημάδεψε δίχτυα, έστειλε την μπάλα εκεί και έστειλε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου την ομάδα του.]





Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και τρεις εύστοχες εκτελέσεις φάουλ τα καναρίνια βγήκαν νικητές στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη .




Στο α΄ μέρος τα καναρίνια κυκλοφόρησαν μπάλα και προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όμως ο Όμηρος ήταν αυτός που στο διάστημα μεταξύ 25’ και 30’ λεπτού δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, μετά από ωραίο συνδυασμό ο Λαγός βγήκε σε θέση βολής αλλά θα έστειλε την μπάλα άουτ. Οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου συνδυάστηκαν ακόμη μία φορά με όμορφο τρόπο και με ωραία κάθετη του Τσιφανόπουλου ,ο Σεραφίγγος πλάσαρε και ο Τηλεμάχου απέκρουσε. Η τρίτη ευκαιρία προήλθε από σουτ του Αποστολίδη έξω από την περιοχή το οποίο περάσε ελάχιστα άουτ

 Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 39’ όταν ο Κωνσταντινόπουλος εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα . Επιπλέον στο 41’ ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά η κεφαλιά του Κωστακιώτη σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 44’ μετά από μπαλιά του Τσιφοπανόπουλου στην πλάτη του Καραλή,τσίμπησε ο Κούσουλας και ο Τηλεμάχου τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Λαγός και σημείωσε το 1-1.
Στο β΄μερος οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νταλακούρα έδειξαν σημάδια κούρασης αλλά παρόλο αυτά διατήρησαν τα ηνία του παιχνιδιού και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Τα σουτ του Κολοτρώνη και Τουρλίδα που μπλόκαρε σταθερά ο Ταράτσας,το σουτ του χαντάκια που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Κοντογιάννη που μπλόκαρε και πάλι σταθερά ο τερματοφύλακας ήταν οι κυριότερες απειλές του Παναιτωλικού μέχρι τις καθυστερήσεις. Εκεί που ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Ομήρου έδωσε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να πει την τελευταία του λέξη.Ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος για ακόμη μία αναμέτρηση ήταν ο καλύτερος παίχτης και αποδεικνύει πως αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία για αυτή την ομάδα.Ο Τάσος Ζαρκάδας το τελευταίο διάστημα διανύει μία κακή περίοδο αφού δεν μπορεί να βρεί τον καλό του εαυτό και για ακόμη μία αγωνιστική δεν βοήθησε την ομάδα. Για το λόγο αυτό αντικαταστάθηκε στο 62 και την θέση του πήρε ο Κοντογιάννης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Χαντάκιας (89’ Τουρλίδας), Καραλής, Ερινάλντο, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Κωστακιώτης, Σιώρος, Κολοκοτρώνης, Ζαρκάδας (62’ Κοντογιάννης), Βασιλάρης.
ΟΜΗΡΟΣ: Ταράτσας, Βαλτογιάννης Κ., Γιερετσιάν (46’ Τσάμης), Πασπαλιάρης, Κάκκος Χ., Βαλτογιάννης Σ., Λαγός, Αποστολίδης (75’ Μιχάλης), Σεραφίγκος, Τσιφοπανόπουλος, Κούσουλας (61’ Φράγκος).
panaitolikos1926.gr