Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αφιερωμένη η νίκη στον αδικοχαμένο Χάρη...



ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ-2-0
Σημαντική νικη κατάφερε να σημειώσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας η Ενωση Ευηνοχωρίου επι του φιλόδοξου φέτος Τρικάρδου.
Δυνατά ξεκίνησε η φιλοξενούμενη ομάδα και στα πρώτα 20΄κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες στην εστία του Διαμαντόπουλου ,σιγά-σιγά η Ενωση ισορόπησε το παιχνίδι και κτύπησε καμπανάκι στην εστία του Τρικάρδου χάνοντας δύο μοναδικές ευκαιρίες με τον Πιστιόλη Κ. Στο 30΄' όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής με μακρινό σούτ αιφνιδίασε τον Παπανικολάου
και 1-0 [Τη στιγμή της επίτευξης του τέρματος ο παίκτης της Ενωσης και οι συμπαίκτες του ,φωτογραφία 3η, αφιέρωσαν το γκολ στον αδικοχαμένο Χάρη Θεοδωρακάκη που αγωνιζότανε στην ομάδα και πρίν λίγες ημέρες  έφυγε απο κοντά μας].
Στο 45΄ σε οργανωμένη αντεπίθεση των παικτών της Ενωσης  ο Τάσος Αλεξανδρόπουλος απο κοντά κάνει το τελικό 2-0,που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.
Απο την Ενωση διακρίθηκαν οι δύο σκόρερς και οι Μωραίτης Λ.,Πατρινός Μ. χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι,απο τον Τρίκαρδο οι Μυτάκης,Καρανίκας,Πλαστήρας,Λαγούδης