Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αγιάσμος και έναρξη προετοιμασίας για το Μεσολόγγι 2008..

 Με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ. Πασσιόπουλος ΄΄, ξεκίνησε και επίσημα η καινούρια ποδοσφαιρική  χρονιά για την ομάδα του Μεσολόγγι 2008.

Παρευρέθηκαν: οι ποδοσφαιρίστριες, το τεχνικό επιτελείο , ο πρόεδρος Ευάγγελος Καρακώστας,  και μέλη του  Δ.Σ. , ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θάνος Καρέτσος , φίλοι  και γονείς.
.
Η ακολουθία του αγιασμού τελέστηκε από τον ιερέα πατέρα Παναγιώτη Χειμώνα , ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες, τον προπονητή ,το υπόλοιπο τεχνικό τίμ και τους παράγοντες υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Μετά το πέρας του αγιασμού, η Μεσολογγίτικη  ομάδα μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων με το τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από τον προπονητή Γιάννη Γουλή , τον βοηθό του Βύρων Παναγιωτόπουλο και  τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Υφαντή να δίνει τις πρώτες του οδηγίες στίς ποδοσφαιρίστριες.  .
Η διοίκηση συνεχίζει την αναζήτηση  νέων παικτριών από την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για την προσθήκη υλικού στην ομάδα.  












 Μετά τον αγιασμό ο ιερέας Παναγιώτης Χειμώνας, έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα και εκτέλεσε πέναλτι με... υποδειγματικό στυλ