Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αγιασμός & Έναρξη προετοιμασίας του Μεσολόγγι 2008 την Δευτέρα 20 Αυγούστου

 Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την ομάδα του Μεσολόγγι 2008  και η έναρξη της προετοιμασίας εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά τον αγιασμό, έχει προγραμματιστεί  η προπόνηση της ημέρας και προπονητικό δίτερμα .

Η Διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  σας προσκαλεί όλους στο Ενωσιακό  γήπεδο ΄'΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ την Δευτέρα 20/8 στις 18:30 για τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της προετοιμασίας  για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά  2018-2019 .

Ευχόμαστε στους φιλάθλους τους υποστηρικτές μας και στίς ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία , επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους  στόχους που έχουν τεθεί .
το Δ.Σ. του Μεσολόγγι 2008
Η Μαριάνα Κατσιπάνου πού λόγω σπουδών διαμένει στην Αθήνα παραχωρήθηκε στην νεοσύστατη ομάδα Νέες Ατρομήτου Αθ. .
.
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Mεσολόγγι 2008  με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι από φέτος θα λειτουργούν Ακαδημίες για κορίτσια 8-12 ετών.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
<<Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008  με σκοπό την προβολή και διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει  φέτος ακαδημίες για κορίτσια από 8-12 ετών.
Προσκαλούμε επίσης όλα τα κορίτσια πού θέλουν  να γνωρίσουν τη χαρά του αθλητισμού και γενικότερα του ποδοσφαίρου απο 13 χρ. και πάνω να έρθουν στην ομάδα μας..>>