Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ρία Κολληγά : Το Μεσολόγγι 2008 ίσως ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες...

Η γενικός αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου του Αρη Θ., Ρία Κολληγά φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στο FINAL 4 Κορασίδων που διηξήχθει στον Βόλο και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το Μεσολόγγι 2008..

Για την φετινή χρονιά  είπε:

Η φετινή σεζόν για εμάς ήταν πετυχημένη να είμαστε μέσα στην τριάδα. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος έτσι όπως εξελίχθηκε με πάρα πολύ σκληρή δουλειά, βρεθήκαμε δίκαια για πολύ καιρό στην πρώτη θέση αλλά αυτό στη συνέχεια μας γύρισε την πλάτη ώστε να στεφθούμε εμείς πρωταθλητές. Κοιτάμε το μέλλον μας, και μέσα σε αυτό είναι και οι κορασίδες είχαμε και μία καλή παρουσία στο FINAL 4 του κυπέλλου οπότε κοιτάμε μόνο μπροστά. Να μη ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι στους ημιτελικούς παίξαμε τελικά με την ομάδα που κατέκτησε και το κύπελλο. Το Μεσολόγγι ίσως ήταν ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.
yellownews.gr
 Φωτογραφίες του Κώστα Πάσχου απο τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κορασίδων Ελλάδας μεταξύ Μεσολόγγι 2008-Αρης Θεσσαλονίκης-4-0 [Βάτσικα Β. 2, Γιαννακά Β..,Μαρκουτσά Δ.]