Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηθικόν ακμαιότατον στο Μεσολόγγι 2008 .. ενόψει του φάιναλ-φορ του κυπέλλου Κορασίδων Ελλάδας

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του Μεσολόγγι 2008  εν όψει του ημιτελικού του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Κορασίδων Ελλάδας με τον Αρη Θεσσαλονίκης.

 Πολλά τα προβλήματα απουσιών τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις λόγω των σχολικών υποχρεώσεων των παικτριών [διαγωνίσματα...].  Ωστόσο και παρ όλη την μικρή προετοιμασία εν όψει του Ημιτελικού  αγώνα, στο στρατόπεδο της ομάδας της Μεσολογγίου  υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία , αφού υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα τους μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.
.
Το στίγμα του για τον  ημιτελικό κόντρα στον Αρη Θεσσαλονίκης έδωσε ο βοηθός προπονητή του Μεσολόγγι 2008 Βύρων Παναγιωτόπουλος..
<<Τα φαίναλ φόρ και τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν μία ιδιαιτερότητα.… δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Τα πάντα ξεκινούν από μηδενική βάση και από εκεί και πέρα ποιά ομάδα  θα είναι πιο έτοιμη και ποιά θα βγάλει την καλύτερη απόδοσή της, είναι αυτή που στο τέλος θα κατακτήσει το τρόπαιο.Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο, όχι όμως φόβος. Από τέτοια παιχνίδια η ομάδα έχει να 
κερδίσει πράγματα .
Εμείς ελπίζουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Αρη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Καλή επιτυχία στις ομάδες. Νικητής να βγει το άθλημα και το κύπελλο να καταλήξει στην καλύτερη και ίσως στην πιο τυχερή ομάδα. >>

..και η ...σελφι..μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης εν όψη του φαιναλ-φορ του Βόλου