Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάριους: "Ζητώ συγγνώμη, τα λάθη μάς κόστισαν ακριβά"

Ο Λόρις Κάριους μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Λίβερπουλ απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το τρίτο σερί Champions League και το 13ο της ιστορίας της, επικρατώντας 3-1 της Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους "κόκκινους" ήταν ο Λόρις Κάριους που φέρει ευθύνη στα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του.


 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γερμανός τερματοφύλακας, αφού απολογήθηκε στους φίλους της Λίβερπουλ, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και ζήτησε συγγνώμη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα.
.
"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ' όλους. Απ' την ομάδα, από ολόκληρο το σύλλογο. Τα λάθη μάς κόστισαν ακριβά. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, θα το έκανα. Αισθάνομαι άσχημα για την ομάδα μου. Ξέρω πως τους απογοήτευσα σήμερα. Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά έτσι είναι η ζωή του τερματοφύλακα. Πρέπει να σηκώσεις ξανά το κεφάλι. Προς το παρόν, θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη απ' όλους. Τα γκολ που δέχθηκα μάς κόστισαν ουσιαστικά τον τίτλο", δήλωσε χαρακτηριστικά

sport24.gr
Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic