Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Έπεσε» στα πέναλτι ο Νέος Αμφίλοχος...

Στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζει την Ιεράπετρα!

Η ιστορική Νίκη Βόλου και ο ΟΦ Ιεράπετρας θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα δώσουν το παρών το Σάββατο 9 Ιουνίου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών καθώς πήραν τα εισιτήρια στους ημιτελικούς κόντρα σε Νέο Αμφίλοχο και Παναρκαδικό αντίστοιχα!

Η ομάδα από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, η Ιεράπετρα είχε εύκολο έργο για την πρόκριση. Στον ημιτελικό που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου επικράτησε εύκολα με 3-1 του Παναρκαδικού. Για τους νικητές που προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο κι ουσιαστικά... καθάρισαν από νωρίς, τα γκολ πέτυχαν οι Κορέτα, Παπαδόπουλος και Μπλέντι, ενώ οι Αρκάδες απλά μείωσαν στο φινάλε.

Αντίθετα συγκλονιστικός ήταν ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ομάδα έκπληξη του φετινού θεσμού, τον Νέο Αμφίλοχο στον αγώνα που έγινε στην Άμφισσα και κρίθηκε στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Η παράταση άρχισε με την ομάδα από την Αμφιλοχία να ανοίγει το σκορ στο 91' με τον Νάκο, όμως δύο λεπτά μετά, στο 93' η Νίκη ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κραγιόπουλο. Στην... ρουλέτα των πέναλτι, οι πρώτες πεντάδες ήταν απόλυτα εύστοχες. Τελικά στην... παράταση των πέναλτι, ο Αμφίλοχος έχασε δύο με τους Κωστακιώτη και Ρεπετσά, οι Βολιώτες ένα με τον Ζιώγα και στο καθοριστικό πέναλτι ο Βουρδάκης σκόραρε και έδωσε με 8-7 στην Νίκη την πρόκριση στον τελικό!

gazzetta.gr