Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πικρό αντίο και βαριά ήττα με 5-0 από την Γλυφάδα στο φινάλε της σεζόν για το Μεσολόγγι 2008...

 Δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα άλλα φετινά  του ματς το Μεσολόγγι 2008  γνώρισε βαριά  ήττα από την Γλυφάδα  στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Α΄Εθνικής κατηγορίας που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα.
Δικαιολογίες για την ομάδα του Μεσολογγίου   υπάρχουν πολλές όπως , οι βασικές απουσίες καθώς δεν έπαιξαν οι Ν. Νταβαντζή, Μ. Καπνίση , Ρ. Πούλιου, Α.Γεωργαρά ,Μ. Αναγνωστοπούλου, Κ.Βέρρα, Χ. Πρασσά, Πούλιου Μ. κ.α., ενω χρησιμοποιήθηκαν 10 παίκτριες της ομάδας κορασίδων.
Για την έμπειρη ομάδα της Γλυφάδας σκόραραν οι..
6΄με απ' έυθείας κόρνερ της Πλυτά το 1-0
45΄ με μακρινό φάουλ της Λάγιου το 2-0.
72΄σε σούτ της Λάγιου και απόκρουση της Παναγιωτοπούλου η Χριστοδούλου απο κοντά κάνει το 3-0.
81΄σε λάθος της Γρομητσάρη[που απο το 52΄αγωνιζόταν τραυματίας] η Πλυτά κάνει το 4-0.
86' η Χριστοδούλου με κοντινό σούτ κάνει το τελικό 5-0.                                                                              Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι ξεκίνησε χωρίς την παρουσία γιατρού στον αγωνιστικό χώρο κάτι που ο διαιτητής επέτρεψε χωρίς να ενημερώσει τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο γιατρός εμφανίστηκε αφου είχε ξεκινήσει  ο αγώνας και βρισκόταν σε εξέλιξη.  Η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει:        Άρθρο 8: Γιατρός Η παρουσία γιατρού αγώνα είναι υποχρεωτική. Ο γιατρός έχει την υποχρέωση να αποδείξει την ιδιότητά του με οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου ή σφραγίδα). Οι γηπεδούχες ομάδες αναλαμβάνουν την υποχρέωση να υπάρχουν στη διάθεση των διαγωνιζομένων, μέσα πρώτων βοηθειών και να μεριμνούν, απευθυνόμενοι σε αρμόδιο φορέα, για την παρουσία γιατρού κατά την τέλεση των αγώνων. Σε περίπτωση ασθενείας ή αδυναμίας έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού, οι γηπεδούχες ομάδες είναι υποχρεωμένες να μεριμνήσουν για την έγκαιρη αντικατάσταση του. Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Εάν διεξαχθεί, ο μεν διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο, η δε γηπεδούχος ομάδα χάνει τον αγώνα και της επιβάλλεται χρηματική ποινή χίλιων (1.000) ευρώ. Τα έξοδα των γιατρών επιβαρύνουν τις γηπεδούχες ομάδες.

Διαιτητές του αγώνα οι : Μανιώτης Δημήτριος με βοηθούς τον Γουρνιά Θεόδωρο και Γκούβα Χρήστο [ Ανατολικής Αττικής]
 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 : Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Γιαννακά , Μόκκα , Ευθυμίου ,Τζουμερκιώτη, Αυγέρη [82΄Παπαδημητρίου Φ.], Βρανά-Τριανταφύλλου, Φουντούλη  [46΄Βάτσικα ], Μαρκουτσά Δ.[ 77΄Κούστα Σ.],Γατσουλιά [67΄Παπαδημητρίου Κ.]