Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ανακοίνωση Ομήρου Νεοχωρίου


.
Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Ομήρου Νεοχωρίου με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Στην ανακοίνωση ευχαριστεί τον προπονητή κο Χρ.Καραπίτσο τον βοηθό προπονητή Παύλο Ανωγιάτη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του πρώτου στόχου που ήταν η είσοδος στην τετράδα.

Επίσης ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που με την παρουσία τους εντός και εκτός έδρας αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας και τους απευθύνει κάλεσμα να στηρίξουν την προσπάθεια του Ομήρου για την άνοδο στη Γ' Εθνική.
Τέλος συγχαίρει τους Τρίκαρδο, ΑΕΜ και Ναυπακτιακό για την είσοδό τους στην τετράδα ευχόμενη να γίνουν ωραία παιχνίδια.
Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Ομήρου Νεοχωρίου με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητής της ομάδας κο Χρήστο Καραπίτσο, τον βοηθό προπονητή κο Παύλο Ανωγιάτη και όλους έναν - έναν ξεχωριστά τους ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του πρώτου στόχου της φετινής σεζόν που ήταν η είσοδος στα play-off.
Επίσης ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια του Ομήρου, εντός και εκτός έδρας, γεγονός το οποίο έδωσε δύναμη στην ομάδα αποτελώντας το δωδέκατο παίκτη της.
Ενόψει των play-offs θα θέλαμε να καλέσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Νεοχωρίου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στη Γ' Εθνική, αρχής γενομένης από την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Τρίκαρδο.
Τέλος να συγχαρούμε και τους Τρίκαρδο Κατοχής, ΑΕ Μεσολογγίου και Ναυπακτιακό Αστέρα για την είσοδό τους στα play-offs ευχόμενοι να γίνουν ωραία παιχνίδια.


Με τιμή           
Το ΔΣ