Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ατυχία και αστοχία στέρησαν την νίκη στο Μεσολόγγι 2008..

..
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-ΤΡΙΚΑΛΑ 2011-1-1
Το Μεσολόγγι 2008 δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των Τρικάλων  με τις δύο ομάδες να μένουν στο τελικό 1-1.

.

 Σε ένα ματς όπου χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες απο την ομάδα του Μεσολογγίου πού δεν φοβήθηκε την δυναμική της αντιπάλου της και έψαξε τη νίκη, αλλά η αστοχία και η ατυχία της (δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ), της στέρησαν το τρίποντο
Το φίλμ του αγώνα :
13΄ η πρωτοεμφανιζόμενη στην βασική 11αδα Βρανα-Τριανταφύλλου απο ευνοική θέση ολιγωρεί με αποτέλεσμα να χάσει μοναδική ευκαιρία αφού αστόχησε στο σούτ που επιχείρησε..
20΄σε τρομερή εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση της 14χρονης Βάτσικα ΄΄τράνταξε ΄΄ το οριζόντιο δοκάρι της Χαρακοπούλου...
31΄ σε καταπληκτική ασίστ της Πούλιου Ρ. η Μαρκουτσά Δ. νικήθηκε στο τετ-α-τέτ απο την Χαρακοπούλου που απέκρουσε σε κόρνερ.
42΄δυνατό σούτ της Πούλιου Ρ. φεύγει ελάχιστα άουτ.
45+3΄κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα των Τρικάλων μέ φάουλ της Βαίτση απο πλάγια θέση αιφνιδιάζει την 15χρονη Παναγιωτοπούλου και κάνει το 0-1.
56΄σε καλοκτυπημένο κόρνερ της δραστήριας Βάτσικα η προωθημένη Γρομητσάρη απο κοντά βλέπει την Χαρακοπούλου να αποκρουεί ενστικτώδως αλλα η 14χρονη Γιαννακα με πλασέ κάνει το 1-1.
58΄. Παραλίγο ολική ανατροπή, απο σέντρα της Πούλιου Ρ. η Βάτσικα βρέθηκε μόνη της απέναντι απο την Χαρακοπούλου αλλά πλασάρει εν κινήσει άουτ.
68΄σε σούτ της Καπνίση απέκρουσε δύσκολα η Χαρακοπούλου...
75΄σε κόρνερ της Βάτσικα κεφαλιά της Γεωργαρά φεύγει άουτ.
79΄σε νέο καλοκτυπημένο κόρνερ της Βάτσικα η Γρομητσάρη Μ. καταφέρνει απο ένα μέτρο !!! σε κενή εστία να στείλει την μπάλα πάνω απο το δοκάρι χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.
85΄Σούτ της Καπνίση αποκρούει με διπλή προσπάθεια η Χαρακοπούλου...
Με πολλά λάθη η διαιτησία των Μπαίλη Κ.,Κέφη Γ., Ντομάρης Α. [ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας].
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Παναγιωτοπούλου Α.-Μ.,Γρομητσάρη,Γιαννακά,Μόκκα,Γεωργαρά ,Τζουμερκιώτη[75΄Αναγνωστοπούλου],Βάτσικα [λ.τραυμ. 88΄Γατσουλιά],Βρανά-Τριανταφύλλου[30΄Ευθυμίου],Πούλιου Ρ. [λ.τραυμ. 90+2' Φουντούλη],Μαρκουτσά Δ.,Καπνίση Μ.

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011: Χαρακοπούλου, Τζιώρα [λ.τραυμ. 3΄Τσακνάκη,86΄Μέλη], Γεραγόρη, Βαίτση, Τροχούτσου, Τσούνη, Ayers K., Barbosa, Τσιάρα, Παναγιωτίδη [λ.τραυμ. 73΄Μαθιουδάκη], Λουλέ Β.



  Αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Μαστρακούλη προσέφερε το βιβλίο της ιστορίας του Απόλλωνα στην αρχηγό του Μεσολόγγι 2008 Γρομητσάρη Μ.

 Το Μεσολόγγι 2008 τίμησε για το πέρασμα της στην ομάδα του την Ευαγγελία Παναγιωτίδη και ο πρόεδρος κ. Ευαγ. Καρακώστας της απέδωσε αναμνηστικό...

 Ο Ευάγγελος Καρακώστας με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Απόλλων Αθ. Σκούρα Μαριο-Μαστρακούλη Βασίλη-Αναστόπουλο Γρηγόρη-Βλασσόπουλο Βασίλη..




 Η ατυχη της φετινής χρονιάς Βέρρα Κατερίνα στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου απο τις μεγάλες απουσίες του Μεσολόγγι 2008 που αγωνίστηκε ακόμη χωρίς τις : Νταβαντζή Ν.-Αυγέρη Κ.-Πρασσά-Κάππα, ενω η νεαρή Ευθυμίου  ήταν στον πάγκο και αγωνίστηκε ασθενής...











 καρε-καρε το 0-1 απο εκτέλεση φάουλ της Βαίτση..









 καρε-καρέ το γκόλ της ισοφάρισης απο την 13χρονη Γιαννακά Β.

























 η ευκαρία του αγώνα στο 79΄σε κόρνερ της Βάτσικα η προωθημένη Γρομητσάρη Μ. [2] απο ένα μέτρο αστοχεί με κεφαλιά...







 Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Απόλλων Σκούρας Μαριος στο Ενωσιακό γήπεδο..

 Ο Μαστρακούλης Βασίλης πρόεδρος των  βετεράνων του Απόλλων Αθ.