Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Καθαρή» και δίκαιη νίκη η ΑΕΜ με 2-0 επί της Φλόγας...

 «Στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλες ομάδες»
Στα δύσκολα είναι που φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες. Εκεί είναι που κρίνονται όλοι τους.

Καλύτερη η ΑΕΜ, νίκησε δίκαια την Φλόγα Παλαιομάνινας με 2-0 στο Αγρίνιο, για την 30η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας  και εξασφάλισε την συμμετοχή της στούς αγώνες PLAY-OFFS  του φετινού πρωταθλήματος, αντίθετα με την Φλόγα που τερμάτισε στην 5η θέση.
Τα γκόλ του αγώνα....
Στο 23' ο Μιχαλόπουλος μετά απο ασίστ του Gagessa με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΜ       Στο  90+3΄ , σε φάουλ του Παπαποστόλου ο νεοσελθών  Ανδριόπουλος  διαμορφώνει το τελικό 0-2.
Η ΑΕΜ είχε στο 70΄ κεφαλιά του Πιστιόλη στο οριζόντιο δοκάρι..Ενω στο 73΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Στριμμένος της Φλόγας .
Καλή η διαιτησία του Στυλιαρά Δ. και των βοηθών του Τσιλίκα ,Χουλιαρά.

Φλόγα  Παλαιομάνινας (Γ.Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης (87' Κουσκούνης), Νούλας Β. (46' Νταλαπέρας), Στριμμένος, Μπρέσιακας (70' Σπυριλιώτης), Παναγιωτόπουλος, Κράνης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης (77' Κοτρότσος), Νούλας Σπ., Βασιλόγιαννης
ΑΕ Μεσολογγίου  (Χρ. Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης Ν, Καβαλλάρης Αθ., Κάκκος Χ., Λίτσος, Μιχαλόπουλος (λ.τραυμ.46' Παπαποστόλου), Ζαχαρόπουλος (77' Ντζιμάνης), Gagessa (90+2' Ανδριόπουλος), Βασιλάρης, Πιστιόλης (88' Κοντομήτσος]