Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του ο Δημ. Μπαρμπαρούσης στα Οχθια

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τα Όχθια η Αναγέννηση Μεσολογγίου καθώς επικράτησε του τοπικού Πανοχθιακού με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6' πήραν το προβάδισμα στο σκορ όταν από εκτέλεση φάουλ του Τύμπα ο Τασούλης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Πανοχθιακός συνέχισε να πιέζει και να προσπάθεί για το δεύτερο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 8' το σουτ του Τασούλη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στο 16' σε παράλληλη σέντρα του Τασούλη ο Μούτσα σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Αναγέννηση αντέδρασε και στο 21' ο Βασιλείου είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 27' ο Μπαρμπαρούσης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 41' από σέντρα του Μπαρμπαρούση ο Κουντούρης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΟ Πανοχθιακός : Βασιλείου, Ανάστος (46' Μήτσου), Παναγιωτόπουλος, Νίκολας, Τέγας, Βαμβακάς, Ρούσσος, Τύμπας (66' Τσέπας), Δήμος (82' Ρουστεμάϊ), Τασούλης, Μούτσα

Αναγέννηση  Μεσολογγίου: Βασκαντήρας, Ρήγας, Μπαρμπαρούσης, Μακρής, Παπαδάτος - Νταλιάνης, Ντζελέπης, Μιχαλόπουλος  Ι.((78' Κατσαβός), Ζώγας, Κουντούρης ( 66' Φλωρόπουλος), Βασιλείου, Μπέλλος (90' Καρβέλης Χ.)

olatagoal gr