Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλική τεσσάρα η Εθνική Γυναικών στις Νεάνιδες

 Πολύ καλή εμφάνιση με την Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησαν οι δύο ταλαντούχες παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 Μαρία Καπνίση και Ρούλα Πούλιου στο φιλικό αγώνα με την Εθνική γυναικών.

Η δέ Μαρία Καπνίση πέτυχε και το μοναδικό γκόλ  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ίδια, ενώ ήταν και η αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων.
Ένα δυνατό φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Elite Round έδωσε η Εθνική Νεανίδων η οποία ηττήθηκε με 4-1 από την Εθνική Γυναικών στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Τα ταλαντούχα κορίτσια του Αντώνη Πριόνα είδαν στα μάτια τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες αντιπάλους τους σε μια αναμέτρηση που μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στις νεαρές αθλήτριες που τον ερχόμενο Ιούνιο θα κληθούν να κάνουν την υπέρβαση και να προκριθούν από έναν δύσκολο όμιλο στα τελικά του Euro U19 στην Ελβετία!
Η Εθνική Ελλάδας πέτυχε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ οι Νεάνιδες μείωσαν προσωρινά με πέναλτι της Μαρίας Καπνίση σε 3-1.

Η Θωμαή Βαρδάλη του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, για να ακολουθήσει το 2-0 με κοντινό πλασέ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου του Άρη.

Η ομάδα του Δημοσθένη Κάβουρα συνέχισε σε ψηλό τέμπο στην επανάληψη με την Έλενα Μάρκου του ΠΑΟΚ να σκοράρει ένα όμορφο γκολ μετά από ατομική ενέργεια και σκαφτό πλασέ. Το κερασάκι έβαλε η Κατερίνα Λάγιου της ΑΕ Γλυφάδας η οποία ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο όμορφο συνδυασμό.

Η Εθνική Νεανίδων: Δημητροπούλου (Λεοντικός), Νάση (ΑΕΛ), Κριεζή (Ατρόμητος), Βαρσάμη (Αρης Κορίνθου) Μπριασούλη (Αγία Παρασκευή), Παλαμά (ΠΑΟΚ), Πατερνά (ΠΑΟΚ), Στράντζαλη (ΠΑΟΚ), Γεωργανζή (Άρης), Κατιρτσίδου (Αμαζόνες Δράμας), Καραπέτσα (Αμαζόνες Δράμας), Χατζηνικολάου (Αμαζόνες Δράμας), Καπνίση (Μεσολόγγι), Πούλιου (Μεσολόγγι), Μετοικίδου (Βασίλισσα Θράκης), Παπαδοπούλου (Αγροτικός Αστέρας), Τζιώρα (Τρίκαλα), Λιάκου (Ελπίδες Καρδίτσας), Γούλα (Βερόνα), Χριστοδούλου (ΑΕ Γλυφαδα).

Η Εθνική Ελλάδας: Πελετίδου (ΠΑΟΚ), Παπακωνσταντίνου (ΠΑΟΚ), Παπακώστα (ΑΕ Γλυφάδας), Κακαμπούκη (ΠΑΟΚ), Παντελιάδου (ΠΑΟΚ), Χατζηγιαννίδου (ΠΑΟΚ), Μάρκου (ΠΑΟΚ), Βαρδαλή (ΠΑΟΚ), Σπυριδωνίδου (Άρης), Κοτσάκη (Άρης), Γαβιηλίδου (Άρης), Κυδωνάκη (ΟΦΗ), Κοκοτσάκη (ΟΦΗ), Παπαδοπούλου (Αμαζόνες Δράμας), Σιδηρά (ApollonLadies), Κυνοσίδου (ApollonLadies), Κογγούλη (Βερόνα), Μωραΐτου (Κλόπενμπουργκ), Νικοπούλου (Βόλος 2004), Λάγιου (ΑΕ Γλυφάδας).

youngtalents.g