Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Μεσολόγγι 2008 εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πανλευκάδιου...

 Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» είχαν σήμερα Μεσολόγγι 2008  και Πανλευκάδιος που συγκρούστηκαν  στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΄΄Ατλαντες Αγρινίου ΄΄ του Αντ. Τσιμιδάκη  σε φιλικό παιχνίδι.


Στο σημερινό φιλικό, ο προπονητής του Μεσολόγγι 2008  έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιρίστριες  που έχουν παίξει λίγο ή καθόλου, ενώ ξεκούρασε και αρκετές βασικές που δεν ήταν στην αποστολή...
Στο α΄ημίχρονο το Μεσολόγγι 2008 αντιμετώπισε σθεναρή αντίσταση απο την ομάδα της Λευκάδας και το σκόρ ήταν 0-0.Στο β΄ημίχρονο και με την είσοδο των νεαρών Βάτσικα-Γιαννακά-Μαρκουτσά -Αυγέρη και των πιο έμπειρων Τζουμερκιώτη και Γρομητσάρη η Μεσολογγίτικη ομάδα ήταν καταιγιστική και κέρδισε με 7-0.
27΄Σούτ της Παπαδημητρίου Κ. στο δοκάρι..
48΄σε σέντρα σουτ της 14χρονης Μαρκουτσά Δ. και αφού η μπάλα κτύπησε σε αμυντικό 1-0..
50΄σε σέντρα της Μαρκουτσά Δ. η 13χρονη Βάτσικα Β. με ωραία κεφαλιά κάνει το 2-0.
55΄μετα απο ωραία συνεργασία των Βάτσικα-Αυγέρη η Μαρκουτσά Δ. ανεβάζει τον δείκτη του σκόρ σε 3-0.
61΄ η έμπειρη Χ. Πρασσά οριζοντιώθηκε πιάνοντας ένα καταπληκτικό ανάποδο ¨ψαλίδι" από το ύψος του πέναλτι και   4-0.
63΄η κορυφαία του αγώνα Μαρκουτσά Δ. με σούτ κάνει το 5-0.
69΄η Γρομητσάρη με μακρινό σούτ κάνει το 6-0.
74΄η Βάτσικα Β. με ωραίο συρτό σούτ κάνει το τελικό 7-0.

Διαιτητής του αγώνα ο Προβίδας..

Μεσολόγγι 2008.. : Παναγιωτοπούλου Α.Μ.,Παπαδημητρίου Φ.,Κούστα Ε.,Μόκκα Μ.,Πρασσά Χ.,Ευθυμίου Ν.,Ασημάκη Σ.,Γατσουλιά Σ.,Φουντούλη Μ.,Κούστα Σ.,Παπαδημητρίου Κ.[αγωνίστηκαν ακόμη οι : Παπαδογεώργου Ε.,Μαρκουτσά Δ.,Βατσικα Β.,Γιαννακά Β.,Αυγέρη Κ.,Γρομητσάρη Μ.,Τζουμερκιώτη Ε.]                               Η δραστήρια αμυντικός των φιλοξενούμενων Πολίτη Σ.