Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μαρία Καπνίση : Ονειρο κάθε αθλητή [τριας] η συμμετοχή στην Εθνική

 Η Διεθνής με την Εθνική Νεανίδων ποδοσφαίρου παίκτρια του Μεσολόγγι 2008, Μαρία Καπνίση, μίλησε στο olatagoal.gr για τη συμμετοχή της ομάδας του Μεσολογγίου στην Α' Εθνική  και για το στόχο της νέα περιόδου, για την απήχηση που έχουν στον φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου και της Αιτωλοακαρνίας.
Επίσης μίλησε για τις άλλες ομάδες και το επίπεδο του πρωταθλήματος, για τη συμμετοχή της στην Εθνική Νεανίδων αλλά και για το όνειρό της.
 Αναλυτικά:

Για τη συμμετοχή με το Μεσολόγγι 2008 στην Α' Εθνική:

Ήταν μια γενική επιθυμία η άνοδος στην Α Εθνική κατηγορία! Το παλέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε! Ευελπιστούμε σαν ομάδα να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Για το στόχο της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο:
Ο στόχος είναι ο ίδιος όπως κάθε χρόνο. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αν το καταφέρουμε και φέτος αυτό, η προσπαθειά μας θα θεωρείται επιτυχημένη και η παραμονή μας σε κάποιο βαθμό δεδομένη.
Για την απήχηση που έχει στον φίλαθλο κόσμο  το Μεσολόγγι 2008 καθώς  Μεσολόγγι και Παναιτωλικός   είναι οι εκπρόσωποι του νομού στο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής:
Σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε την απήχηση που έχει ο Παναιτωλικός και φυσικά ομάδων που αγωνίζονται ακόμη και στα τοπικά! Η ομάδα μας είναι γνωστή σε ένα ευρύ κοινό και τώρα με την άνοδο έγινε λίγο περισσότερο γνωστή! Σίγουρα όμως αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται περισσότερη στήριξη που δεν την έχουμε! Ο κόσμος θεωρώ πως δεν μας δείχνει την πρέπουσα σημασία και αυτο γιατί είμαστε γυναίκες. Βέβαια κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ευελπιστώ λοιπόν να αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα και να στηριχθεί περισσότερο η ομάδα.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό:
Θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με ομάδες που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Θα το παλέψουμε έτσι ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία αυτή.

Για τη συμμετοχή της στην Εθνική Νεανίδων:
Είμαι περήφανη που εδώ και 3 χρόνια αγωνίζομαι για την Εθνική ομάδα. Θεωρώ πως είναι όνειρο κάθε αθλητή. Προσπαθώ να είμαι αντάξια της τιμής αυτής, ώστε να συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμη

Για το όνειρό της:
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο όνειρο. Ο αθλητισμός είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω. Το μέλλον είναι μακρύ και οι διακρίσεις μακάρι να με συνοδεύουν και σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο!
.olatagoal.gr