Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Γιώργος Κλάδος βρήκε τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη στον Αλμυρό Ηρακλείου...

 Ο γνώριμος μας απο το πέρασμα του στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας   Γιώργος Κλάδος μεταγράφηκε στον Αλμυρό Ηρακλείου.

 Ο Κρητικός 30χρονος αμυντικός ξεκίνησε από το Λίντο, ενώ αγωνίστηκε έπειτα στις Ασίτες, σε δύο διαφορετικές περιόδους, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΗ, με τον Γιάννη Αποστολάκη τότε στον πάγκο.
Η κορύφωση στην καριέρα του ήρθε, όταν λόγω σπουδών μετακόμισε στο Μεσολόγγι. Έπαιξε αρχικά στον Γ.Ο. Μεσολογγίου , και ακολούθησε η ΑΕΜ, με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στην Δ’ Εθνική . Μάλιστα, κατέκτησε δύο Κύπελλα Αιτωλοακαρνανίας με ΑΕΜ και με ΓΟΜ, και ένα Πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ..Στην  συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Χάλκειας, ενώ με την επιστροφή του στο Ηράκλειο, ο Ανθεστίωνας κατάφερε να τον αποκτήσει και αγωνίστηκε εκεί για 4 χρόνια...
.
Ανακοίνωσε τον Γ. Κλάδο ο Αλμυρός
Άλλο ένα κομμάτι στο… παζλ του Αλμυρού της νέας περιόδου συμπληρώθηκε με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Κλάδου. Οι «πορτοκαλί» έκαναν δικό τους τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ανθεστίωνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κλάδο στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε μια καλή και υγιή χρονιά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να εντάξουμε ακόμα ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή της περιοχής μας στην ομάδα μας, συνεχίζοντας έτσι το στόχο που έχει ο σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια»

grandsport.gr