Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τριπλό μεταγραφικό μπαμ από Ναυπακτιακό Αστέρα...

.
Η ομάδα της Ναυπάκτου  προχώρησε σε τρεις νέες μεταγραφές και δείχνει στην πράξη ότι έχει βάλει τον πήχη ψηλά για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ.


Παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα είναι και ο Χριστόπουλος που την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν ως μέσος στην ομάδα της Φλόγας. Ο Χριστόπουλος αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων του νομού όμως η διοίκηση της ομάδας της Ναυπάκτου κατάφερε να τον εντάξει στο δικό της ρόστερ.
 Ο μέσος (δεκάρι) Θύμιος Νάτσης συμφώνησε με την διοίκηση του Ναυπακτιακού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ναυπάκτου. Ο Θύμιος Νάτσης με την εμπειρία του έρχεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο στη μεσαία γραμμή την ομάδα της Ναυπάκτου.

Στην ομάδα της Καλαμάτας αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια έχοντας 2 γκολ και επίσης αναδείχθηκε  για 3η συνεχόμενη χρονιά  Κυπελλούχος Μεσσηνίας.Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη στη Γ’ Εθνική με Παναχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Ατρόμητο Αχαϊας, στη Δ’ Εθνική με Ζαβλάνι, Πέλοπα Κιάτου Ατρόμητο ερχειάδας, και στο Απ’ τοπικό με Καλαμάτα, Τσικλητήρα Πύλου, Προοδευτική Μανωλάδας. Αξιοσημείωτο ότι με όλες τις ομάδες έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο.
Σούπερ μεταγραφή με τον επιθετικό Αντώνης Ρουμπάτο πρώην παίκτη της Παναχαϊκής στη football league και πρώην παίκτη της Αχαϊκής στη Γ’ Εθνική

nafpaktianews.gr