Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Καλυβίων, στην οποία γίνονται αναφορές για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το σύλλογο, ενώ προαναγγέλλεται η οριστική αποχώρηση των μελών της τωρινής διοίκησης υπό τον Γεράσιμο  Ευστ. Μπελεβώνη και η παράδοση της ¨σκυτάλης¨ σε νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Καλύβια 18.07.2017
Πριν δύο χρόνια αναλάβαμε τη διοίκηση (του «ακέφαλου» διοικητικά) Συλλόγου μας, συναισθανόμενοι το χρέος μας απέναντι στο χωριό μας, τη νεολαία του και την ιστορία του ΠΑΟΚ. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να τον κρατήσουμε «ζωντανό» σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ειδικά τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας ήταν η αξιοπρεπής παρουσία της ομάδας, το «ευ αγωνίζεσθε» και η δημιουργία συνθηκών άθλησης για τους νέους της περιοχής μας, ο αριθμός των οποίων είναι περιορισμένος (μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού οι ποδοσφαιριστές από το χωριό μας).
Το ενδιαφέρον των συγχωριανών μας ήταν και παραμένει περιορισμένο και ελάχιστοι άνθρωποι ανέλαβαν ενεργό ρόλο σ’ αυτή την προσπάθεια. Με τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της διοίκησής μας καλέσαμε όποιους επιθυμούν να αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου χωρίς καμία ανταπόκριση. Το ίδιο κάναμε τον προηγούμενο μήνα.
Και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.
Έχοντας ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις μας και τον χρονικά περιορισμένο ορίζοντα (τον οποίο κατά πολύ ξεπεράσαμε ήδη) της ενασχόλησής μας με τα διοικητικά, κάνουμε γνωστό σε όλους ότι η απόφασή μας για αποχώρηση είναι οριστική.
Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τη σκυτάλη με τον ΠΑΟΚ απαλλαγμένο από οποιοδήποτε οικονομικό ή άλλο βάρος. Με την ομάδα στην Α’ κατηγορία και με το γήπεδό μας έτοιμο μετά τα έργα που έγιναν τον τελευταίο χρόνο. Ελπίζουμε αυτή η απόφασή μας να ανοίξει το δρόμο σε όποιον ενδιαφέρεται -και μέχρι τώρα δεν το είχε εκδηλώσει- να αναλάβει τη διοίκηση του Συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία του και αυτό είναι υπόθεση όλων μας. Εμείς, ακόμα και μακριά από διοικητικά πόστα, θα συνεχίσουμε να είμαστε υποστηρικτές του Συλλόγου μας και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στο έργο της νέας διοίκησης.

Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων

kalyvia.gr