Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συνεχίζει στη θέση του προέδρου ο Ντ. Τσουκαλάς. Νέο Δ.Σ. και σούπερ μεταγραφές για Ναυπακτιακό.

 Ακόμη  πιο δυνατός την νέα χρονιά ο Ναυπακτιακός.
Η νέα διοίκηση πριν λίγη ώρα είναι γεγονός και από ότι  φαίνεται από την ώρα που τέλειωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας  ξεκίνησε η δουλειά από τους ανθρώπους του Ναυπακτιακού να φτιάξουν το νέο Ναυπακτιακό ακόμη πιο δυνατό.

Πριν λίγο το Nafpaktia news.gr ενημερώθηκε για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ναυπάκτου αλλά και για μεταγραφές και ανανεώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζονται οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ του Ναυπακτιακού τη χρονιά που πέρασε και όσο για τα μεταγραφικά αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις.

Αναλυτικά

Το Νεο Δ.Σ. του Ναυπακτιακού

Πρόεδρος: Τσουκαλάς Κωνσταντίνος

Αντοπρόεδρος: Κουτσογιάννης Αθανάσιος

Γραμματέας: Θανασιός Χρήστος

Ειδικός γραμματέας: Καρβούνης Χαράλαμπος

Ταμίας: Καρέλης Βασίλης

Μέλη: Νικολέτος Βασίλειος, Χριστοδούλου Νικόλαος,Λομβαρδέας Παναγιώτης, Μίχος Γεώργιος με  διπλή ιδιότητα έχοντας αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.
 Προπονητής της ομάδας της Ναυπάκτου αναλαμβάνει ο έμπειρος τεχνικός Νίκος  Μιμιγιάννης με πλούσιο βιογραφικό στο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας .Ο Νίκος Μιμηγιάννης έχει εργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στον Αμφίλοχο, τον οποίο οδήγησε από τη Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ στη Δ΄ Εθνική στην Δόξα Καινουρίου καθώς και στην Φλόγα Παλαιομάνινας όπου και στέφθηκε κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας.
Νέος παίκτης του Ναυπακτιακού είναι ο Γιώργος Καντάνης αμυντικός και πρώην ποδοσφαιριστής της Φλόγας Παλαιομάνινας


 Και ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης  Μούζος. Ο Μούζος την περσινή χρονιά υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Λιμνοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α’ Αχαϊας.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παναχαϊκή και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαιό Σαραβαλίου, Ατρόμητο Λάππα  στη  Δ’ Εθνική,, Ακράτα, Παναγιάλειο για 3 χρόνια σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, Πιερικό Β’ Εθνική. Βύζαντα Μεγάρων για 2 χρόνια στη Β’ Εθνική, Καλαμάτα Γ’ Εθνική, στην Κόρινθο και πέρυσι στο Λιμνοχώρι.ο 26χρονος Δημήτρης Μούζος. Ο Μούζος την περσινή χρονιά υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Λιμνοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α’ Αχαϊας.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παναχαϊκή και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαιό Σαραβαλίου, Ατρόμητο Λάππα  στη  Δ’ Εθνική,, Ακράτα, Παναγιάλειο για 3 χρόνια σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, Πιερικό Β’ Εθνική. Βύζαντα Μεγάρων για 2 χρόνια στη Β’ Εθνική, Καλαμάτα Γ’ Εθνική, στην Κόρινθο και πέρυσι στο Λιμνοχώρι.



Ανανεώσεις :
 Ο Σταύρος Λαγός συμφώνησε και θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τα χρώματα του Ναυπακτιακού. Μια σημαντική εξέληξη καθώς ο Σταύρος φέτος αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυνατός και θα βοηθήσει την ομάδα της Ναυπάκτου.
 Ο Γιώργος Θεοχάρης  η κολώνα του Ναυπακτιακού τα τελευταία χρόνια έχοντας σταθερή πορεία .
 Ο Λεωνίδας Καζανάς  που καλύπτει το δεξί άκρο της ομάδας με καλές εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια.
.
Ο Αλέξης Ζαχαρόπουλος ένας πολυσύνθετος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις αν και τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τα μετόπισθεν.
.
Ο Αντώνης Πετσίνης που φέτος θέλει και αυτός να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια κάτω από τα γκολ πόστ της ομάδας της Ναυπάκτου.


.
Ο Περικλής Παπαποστόλου συνεχίζει ο ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής των ακαδημιών του Ναυπακτιακού προσφέροντας με την εμπειρία του πολλές υπηρεσίες στην ομάδα του.

nafpaktianews.gr